1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Horoskops: Valdzinošākās zodiaka zīmes

 

Visā zodiakālajā aplī ir trīs zodiaka zīmes, kurām piemīt īpašs valdzinājums jau kopš dzimšanas. Jā, tie ir cilvēki, kuru valdzinājumā var pazust…

Zivis

Viņas ir nedaudz kautrīgas ar tiem, ko nepazīst, kā arī izskatās noslēpumaini. Zivis var būt bērnišķīgi naivas. Tie ir cilvēki, kuri turpina turēties pie cerībām un sapņiem pat tad, kad pietuvojas brieduma gadiem. Zivis ir mūžīgais bērns, kurš tic pasakām ar laimīgām beigām. Nobriedušas Zivis vēlas apburt cilvēkus nevis ar savu izskatu, bet gan ar skaistu runāšanu. Dažkārt, ja viņas jūt briesmas, viņas var melot, dažādos veidos izgrozīties un manipulēt ar apkārtējiem.

Vēzis

Ja Zivis apvij sarunu biedru ar apmāna mākoni, tad Vēzis runā tikai īstāko taisnībo. To, ko tu redzi, tu arī saņem. Tieši tas piesaista daudzu uzmanību un padara viņu par valdzinošu personību. Šīs zīmes cilvēks ir ļoti atklāts pret tiem, kam uzticas, un viņš ir lielisks draugs. Vēzi nedrīkst izmantot vai izturēties pret viņu necienīgi. Aizvainots Vēzis prot atriebties. Viņam piemīt spēcīgas emocijas, un tad ne vienmēr nāk viņam par labu. Viss, ko viņš vēlas, ir mīlēt un tapt mīlēts, atbalstīt un palīdzēt.

Skorpions

Tā vien šķiet, ka Skorpions ar savu valdzinājumu ir atnācis no citas planētas. Viņa balsij piemīt kaut kāds savāds, hipnotizējošs efekts. Pats Skorpions gan cilvēkiem neuzticas un retu kuru mīl. Viņš vienmēr būs sardzē, jo apzinās cilvēka dabas tumšo pusi. Viņš pastāvīgi būs pāris soļus tev priekšā, pārbaudot, vai tu nelīdzinies kādam citam cilvēkam, kurš nav pelnījis viņa uzmanību. Skorpions ir noslēpums, tumsa un sods.

 

Materiāli rakstam no „Soulpost”

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.