3.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

10 lietas, kuras vīrietis mīl dzirdēt

 

Iespējams, ka tevi tas pārsteidz, bet arī vīriešiem ir svarīgi saņemt komplimentus! Viņiem patīk justies svarīgiem, varbūt pat neizstājamiem! Jo biežāk vīrietis saņems, kādu konkrētu komplimentu, jo vairāk viņš ticēs, ka ir šos komplimentus pelnījis un jutīsies novērtēts.

Šeit ir 10 komplimenti, kurus vīrietis vēlas dzirdēt!

1 . Es tevi mīlu

Pat īgnākais cilvēks izkūst, kad viņa partneris apliecina, ka mīl viņu. Vīriešiem patīk dzirdēt šos vārdus un arī vīriešiem ir svarīgi apskāvieni un skūpsti.

2. Es novērtēju, ko tu dari

Vīriešiem dažreiz ir sajūta, ka viņi ir pašsaprotamu darbu darītāji, piemēram, gleznu kārēji, plauktiņa skrūvētāji. Ja tu vīrietim pateiksies par izdarīto darbu, tad viņš būs daudz vairāk gandarīts un vēlēsies tev palīdzēt biežāk.

3. Tu esi labākais!

Šis patiesi uzmundrinās tavu vīrieti, īpaši, ja viņam ir mērķi, kuriem tici arī tu un sniedz savu atbalstu.

4. Es tevi novērtēju kā vīrieti

Vīrietim ir jājūtas kā vīrietim. Tam nav nekādas saistības ar kādu varas paušanu vai egoismu, vīrietim ir svarīgi apzināties, ka viņa sieviete viņu novērtē.

5. Es tevi cienu

Vīrietim, paliekot vecākam, rodas vajadzība justies cienītam un mīlētam. Vīriešiem patīk, ka tos apbrīno un ciena. Īpaši svarīgi, lai viņi jūt šo cieņu no cilvēkiem, kuri viņam ir tuvi.

6. Daram to, ko tu jau sen gribēji izdarīt!

Varbūt tavam mīļotajam vīrietim ir kādi plāni, kurus viņš jau sen vēlas īstenot? Ja tā, tad piesakies šajos piedzīvojumos doties kopā, brauciet uz kalniem slēpot, dodieties kempingā. Tu jau vislabāk zināsi viņa apslēptākās brīvdienu vēlmes!

7. Tu izskaties lieliski

Ja esat attiecībās jau ilgāku laiku, tas nenozīmē, ka kompliments par izskatu ir pilnīgi lieks. Atgādini savam vīrietim to, kas tev viņā patīk un tu redzēsi, ka tas uzlabos ne tikai viņa pašvērtējumu, bet arī dienu.

8. Es klausos

Vīrieši un sievietes komunicē ļoti dažādi, piemēram, strīdā sieviete ir vairāk gatava apsēsties un aprunāties. Vīrietis bieži vien izvēlas neiesaistīties sarunās un tā vietā izvēlas apdomāties vienatnē. Tev jāuzrunā savs vīrietis un jāsaka, ka esi gatava ieklausīties arī viņa viedoklī.

9. Paldies

Līdzīgi kā sievietes, arī vīrieši novērtē atzinīgus vārdus pat, ja atzinību ir pelnījis par mazām pūlēm. Paldies ir vienkārša, bet spēcīga frāze. Ja to teiksi biežāk, tad tavs partneris vēlēsies vairāk tevi iepriecināt!

10. Es tev uzticos

Uzticēties kādam nebūt nav viegli, tas prasa laiku. Vislabākais brīdis kad ar kādu dalīties visdziļākajās jūtās, ir tieši pirms tuvības. Tajā brīdī oksitocīna – hormona, kas pastiprina jūsu uzticēšanos un iekāri – līmenis organismā ir ļoti augsts, un tāpēc tas ir īstais brīdis, kad dalīties noslēpumos.

Autors: Dieviete.lv

 

 

 

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.