8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Erotiskās masāžas tehnikas, kuras ļaus partnerim patiesi atslābt (un iekarst!)

Dieviete.lv
 

Tu redzi, ka viņš visu laiku ir noguris, viņu nekas neiepriecina, bet, kad tu viņam pieskaries, jūti milzīgu saspringumu? Ir īstais laiks ņemt situāciju savās rokās. Tu, protams, neesi ārsts vai sertificēta masiere, taču arī pratīsi dāvāt viņam patīkamas sajūtas.

Noguldi vīrieti uz vēdera un pārliecinies par to, lai ķermenis ir pilnībā atslābis. Kā to pārbaudīt? Ja masāžas laikā vīrieša galva ir smaga, tas nozīmē, ka viņš ir pietiekami atslābinājies.

Vēl viens svarīgs punkts ir masāžas eļļas izvēle. Ja plāno masāžu „ar turpinājumu”, tad obligāti izmanto speciālo intīmo eļļu. Parastā masāžas eļļa var veicināt kairinājumu intīmajās zonās.

Masāžas laikā tavām rokām visu laiku ir jābūt uz vīrieša ķermeņa. Pat, ja tā ir tikai viena roka uz viņa plaukstas vai pēdas. Ja zudīs kontakts, zudīs arī seksuālais uzbudinājums no viņa puses.

Masē pēdas – Pēdas ir viena no jutīgākajām cilvēka ķermeņa zonām. Tajās ir daudz nervu galiņu. Pie tam, tas ir diezgan rets glāstu veids, tāpēc arī ļoti intīms. Veic maigākas un spēcīgākas kustības sākot no papēža līdz pirkstiem, pamasē arī katru pirkstu (īpaši starp otro un trešo pirkstu).

Tehnika „Kaķenīte” – Virzāmies no lejas uz augšu, ar krūtīm braucot pa vīrieša ķermeni. Novieto savas rokas viņam gar sāniem, lēnām ar izliekumu virzies uz augšu. Šo kustību var atkārtot vairākas reizes…

Atceries, ka tavā rīcībā ir ne tikai rokas, bet arī krūtis, to galiņi, mati un … arī dzimumorgāni, ar kuriem tu arī vari maigi „pamasēt” muguru, skaustu, mīļotā dibena muskuļus. 

Tehnika „Karstais punkts” – krustu kaulā ir daudz nervu galiņu, kuru stimulācija aktivizē asinsriti tuvumā esošajiem orgāniem – tas ir svarīgi erekcijai. Masē krustu kaula apvidu ar apļveida kustībām (vispirms pulksteņa rādītāja virzienā, vēlāk pretēji).

Krustiem un dibenam noderēs spirālveidīgas kustības, kuras var īstenot gan ar īkšķiem, gan plaukstas delmiem, gan dūrītēm. Nepārcenties ar spēku – kustībām jābūt glāstošām un viegli atslābinošām.

Mugura –  Šeit jau katram cilvēkam ir sava gaume. Vienam patīk stiprāka masāža, otram – pavisam viegli glāsti. Saliec pirkstus cieši kopā. Izvērs plaukstas kā spārnus katru uz savu pusi un, sākot no krustu daļas, abpus mugurkaulam (nekādā gadījumā to neskarot), lēniem, ciešiem piespiedieniem un mierpilnām pauzēm katrā no tiem, nesteidzīgi virzi plaukstas augšup.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.