11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

EROTISKO STĀSTU SĒRIJA – 11 (18+)

23/09/2016 21:21
 

Taisnību sakot, nekā dīvaina tur nebija, jo mums jau par ieradumu bija izveidojies “ierēkt” par viņas “caurdurošo” skatienu, taču šoreiz es tajā jutu ko dzīvniecisku. It kā ar sesto prātu sapratu, ka viņa taču ir sieviete tajos gados, kad dzimumdzīve ir nepieciešama, bet vīram jau ir citas intereses, taču pēc brīža es noskurinājos un nolēmu turpmāk vairs neaizrauties ar tik pārdrošām fantāzijām.
Stunda ritēja savu gaitu, mūsu skatieni šad tad pārmijās, taču nu jau kā skolotājai un skolēnam, vismaz tā man šķita. Atskanēja zvans, visi tik ierastajā steigā drudžaini sameta klades somās un steidzās atstāt klasi. Man nebija kur steigties, tāpēc klasē paliku pēdējais.
Un tad viņa mani uzrunāja. Nē, nebija tur nekā intīma, viņa vienkārši teica, ka, ņemot vērā manas ne sevišķi spožās sekmes, man tiek dota iespēja pastrādāt pie matemātikas individuāli, tas ir, konsultācijā pēc stundām. Es padomāju – kāpēc gan nē, ja skolotāja dīvainā kārtā ir tik pretimnākoša, tad tas ir jāizmanto.
Sākoties nākamajai stundai, es sāku nedaudz uztraukties. Ne tik daudz par manu katastrofāli zemo zinību līmeni, kā par manu nepārtraukto uzbudinātību. Gandrīz katrā skolotājā es saskatīju savu seksa partneri, un to, ka manā pavēderē, sajūtot sievietes sviedru un citu izdalījumu saldkaislo smaržu, izceļas manāms pauguriņš, nebūtu viegli noslēpt, it īpaši, atrodoties vienā telpā divatā… Taču nolēmu – kā būs, tā būs.
Klasē iegāju bravurīgi. Tāpēc, ka pirms brīža biju kārtējo reizi pacēlis pašapziņu, “gudri parunājot par sabiedriskajām aktualitātēm”. Skolotājā jau mani gaidīja. Ak, Dievs, cik ļoti man viņu gribējās, es alku pieskarties viņas jaukajiem apaļumiem, izģērbt tos, pagaršot manāmos krūšu galiņus, izjust Sievietes individualitātes smaržu, kas ietver sviedru aromātu, elpas smaržu (sievietēm tā ir īpaša), vagīnas izdalījumu un anusa smārdu. Mans mūža sapnis tajā brīdī bija novilkt viņas baltās biksītes un izlaizīt kājstarpi tā, kā neviens to nav darījis. Taču man šķita, ka viņai prātā tikai sasodītā trigonometrija… bet man…
Nu, nespēju es izrēķināt nevienu piemēru! Man tecēja auksti sviedri, rokas kļuva slapjas, pildspalva slīdēja no pirkstiem ārā, bet blakus – Viņa, kuras iekārojamie mīkstumi skaidrojot nejauši reizi pa reizei pieskārās manam plecam. Un tad es sajutu to nodevīgo kustību pavēderē. Kāds kauns!
Es saliecos uz priekšu, lai tikai skolotāja nepamanītu mana, starp citu, apjomīgā, taču vēl nevainīgā daikta apmērus, un centos nedomāt par šo skaisto, taču reizēm pazudinošo pasauli vārdā “sekss“.
Kādu brīdi man tas izdevās, pat sanāca viens piemērs, taču tas notika ar tik spēcīgu nervu sasprindzinājumu, ka likās – es tūlīt uzsprāgšu! Es klusībā noskaitīju paša sacerētu lūgšanu un, nespējot paskatīties skolotājai acīs, nobēru šādu frāzi:
– Skolotāj, man ir liela problēma. Es pašlaik pārdzīvoju spēcīgu seksuālo krīzi un nespēju domāt ne par ko citu, izņemot jūs. Man vienalga, ko jūs par mani domāsiet, bet es gribu tikai vienu – pārgulēt ar jums.
Protams, skolotāja manāmi apmulsa. Es pagriezu galvu un ieskatījos viņai acīs. Es nekad nebiju atradies viņai tik tuvu klāt. Taču viņa neprasīja no manis paskaidrojumus, nedzina mani prom, nē, viņa man pieskārās. Sākumā – it kā nejauši pie pleca, taču, kad es nereaģēju, viņa strauji pieķēra man pie locekļa. Protams, tas bija stingrs kā jaunavas maksts. Viņa to sajuta, tāpēc viņas sejas izteiksme strauji mainījās – no sākumā neizprotošas uz ieinteresētu, pat kaislīgu. Viņa jautāja:
– Bet kādēļ tu agrāk man neko neteici? Varēji vismaz izrādīt ieinteresētību! Nu, galu galā – labāk vēlu, nekā nekad. Kur tu, Pēter, dzīvo?
No bailēm nedaudz raustot valodu, pateicu savu adresi.
– Labi, nodarbības sāksim jau šovakar. Būšu pie tevis astoņos, un pat nedomā par to kādam stāstīt, citādi tev manu spraudziņu neredzēt kā savas ausis. Viss, līdz vakaram. Skolotāja mani izstūma pa durvīm, uz atvadām pārlaizdama manām astoņpadsmitgadīga zēna sausajām lūpām ar savu ap četrdesmit gadus veco pieredzējušo mēlīti.
Mājup es gāju kā sapnī. Nespēju aptvert, kas ar mani ir noticis, un vai tas, kas notika, ir patiesība. Aizgāju mājās, atļāvos nedaudz iedzert, tad jau krietni pacilājošākā garastāvoklī sāku uzpost māju (es dzīvoju viens kādā guļamrajona daudzstāvenes vienistabas dzīvoklītī), izpurinājis krājkasīti, aizgāju uz veikalu nopirkt konfekšu kasti, dažas kūciņas un vīnu, jo biju dzirdējis, ka stipro dzērienu lietošana dzimumspēju krietni pavājinot.
Līdz astoņiem reibums jau sen bija izgājis, un mani atkal pārņēma uztraukums. Kad atskanēja durvju zvans, es piecas sekundes dziļi elpoju un tad devos atvērt. Viņa izskatījās brīnišķīgi – nebija, protams, vakarkleitā, taču viņas jaukā blūzīte lieliski izcēla krūšu apaļumus, savukārt stingrie svārciņi, garumā nedaudz virs celīša, nespēja apslēpt skolotājas dupsīša juteklisko formu.

Iegājuši istabā, kur uz galda es biju sakārtojis visus labumus, apsēdāmies uz dīvāna viens otram blakus. Nedroši atkorķējis pudeli, salēju glāzēs. Skolotāja paņēma glāzi, piecēlās un teica:
– Nu tad par to, lai tev, manu mazo skolnieciņ, būtu teicamas sekmes un man – prieks mācīt!
Vīnu izdzērām, skatoties viens otram acīs. Un tad, kaut arī es biju domājis, ka tas nenotiks tik drīz un strauji, viņa atrāva vaļā savu blūzīti, pagriezās pret mani un jautāja:
– Nu, ko tagad tu teiksi?
Es sēdēju kā apstulbis. Saņēmis dūšu, apskāvu viņu un piekļāvu savas lūpas viņējām. Viņa atbildēja, sākot mani kaislīgi skūpstīt, vienlaikus atbrīvojot mani no drēbēm. Arī es laiku velti nešķiedu, novilku skolotājai blūzīti, atāķēju krūšturi un piekļāvu seju viņas pilnīgajām krūtīm. Šie tumšie riņķīši un piebriedušie krūšu galiņi man likās saldāki par visu citu pasaulē. Tikmēr viņa sāka klusām vaidēt, bužinādama manus matus un apskaudama mani ciešāk. Tad viņa teica:
– Nolaidies zemāk, draudziņ, man tur priekš tevis ir kaut kas garšīgāks.
Mēs lēnām pārgājām guļus stāvoklī, es maigi novilku skolotājai svārkus, atklājot skatam viņas baltās biksītes. No šī skata es gandrīz apžilbu. Taču uz neilgu laiku. Tad sāku laizīt skolotājas pavēderi, vienlaikus velkot nost biksītes. Kad tiku līdz tumšajam trīsstūrim, palūdzu, lai viņa apgriežas uz vēdera, jo mani vienmēr ir uzbudinājuši sieviešu dibeni, it īpaši tādu pieaugušu un nobriedušu kā mana skolotāja. Kā jau biju gaidījis, sajutu fantastisku smaržu. Bez aizspriedumiem sāku laizīt viņas dibenu, izjuzdams spēcīgu baudu. Pa to laiku viss mans uztraukums bija pazudis, tāpēc arī es, šķiet, darbojos gluži kā profesionālis, jo teorijā nudien biju spēcīgs.
Tad skolotāja teica:
– Man liekas, ka arī tavu ieroci derētu uzasināt. Apsēdies, lūdzu, un izbaudi to, ko es ar tevi darīšu.
Es paklausīju. Aizgājām uz gultu, es apsēdos, un skolotāja nometās ceļos man starp kājām. Atbrīvojusi manu daiktu no apakšbiksēm, viņa to sāka masēt, pamazām atsegdama pamatīgi uzbriedušo galviņu. Tad viņa apsedza to ar savām maigajām lūpām. Ak, kāda bauda! Viņa peni ierija arvien dziļāk, arvien paātrinādama tempu. Es saķēru viņas galvu un instinktīvi kustināju līdzi gurnus. Kad sajutu, ka tūlīt beigšu, viņa pēkšņi pārtrauca un teica, ka mums jāatpūšas. Taču ilgāk par pusminūti es nenoturējos. Kad skolotāja pamanīja, cik ļoti es vēlos iekļūt viņas pavērtajās lūpiņās, viņa lika man atkal apsēsties. Kad biju to izdarījis, viņa apsēdās man uz kājām ar seju pret mani tā, ka viņas kājstarpe atradās tieši blakus manam penim. Es sajutu viņas uzbudinošo elpu un karsto ķermeni, man mutē vēl joprojām bija viņas vagīnas un tūpļa garša. Starp citu viņa nebija drāzusies vairākus gadus! Cieši skatoties man acīs, viņa teica:
– Es centīšos būt pēc iespējas labāka, jo šis būs ļoti nozīmīgs brīdis tavā mūžā. Izbaudi to!
Skolotāja nolaida penim priekšādiņu, tad, ar vienu roku atspiežoties uz mana pleca, nedaudz pacēlās un, ar otru roku pie pamatnes turot manu daiktu, sāka to masēt ar savu kājstarpi – uz priekšu un atpakaļ, pamazām laižoties lejā. Apmēram desmit šo brīnišķīgo sekunžu laikā viņa bija nolaidusies līdz galam – mans penis pieaugušas sievietes siltajā makstī! Šī apziņa uzdzina man skudriņas pār muguru. Skolotāja joprojām skatījās man acīs. Es viņu apskāvu, ar vienu roku glāstot muguru, bet ar otras rādītājpirkstu, pirms tam apmērcējis siekalas, masēju viņas anusu. Tad piekļāvu viņu sev tuvāk, līdz mūsu krūtis sakļāvās. Tikmēr skolotāja sāka viļņaini kustēties, apskāva mani, un mēs kļuvām par vienu veselumu. Es sāku viņu skūpstīt, šoreiz mana mēle skolotājas mutē iegāja krietni kaislīgāk, un arī viņas mēle garšoja vēl uzbudinošāk.
Tikmēr mans pirksts viņas tūplī bija jau ieslīdējis līdz pusei. Viņai tas patika. Mūsu temps paātrinājās. Viņa sāka arvien skaļāk stenēt, un tas mani uzbudināja gandrīz tikpat stipri kā siltās krūtis, kas berzējās gar manu ķermeni. Kā jau pirmajā reizē, es nespēju pārāk ilgi nodoties kopošanās baudai, drīz vien penī sajutu patīkamo spiedienu. Arī es sāku stenēt līdzi skolotājai. Viņa saprata, ka es gatavojos beigt, un, gribēdama mani nomierināt, teica, ka neesot jāvelk ārā, jo viņai bērnu vairs nevarot būt. Tas vēl vairāk uzkarsēja asinis, un es sāku kustēties neticamā ātrumā.
Orgasms mums abiem, par laimi, sākās reizē un ilga gandrīz pusminūti. Es apgāzu sievieti uz muguras, viņa apķēra mani ar kājām, un pēc brīža mēs sākām raustīties baudas drudzī. Tas bija fantastiski – mēs kustējāmies precīzi reizē un tik spēcīgi, ka likās – tūlīt salūzīs gulta. Viņa bija viscaur nosvīdusi, it īpaši ķermeņa lejasdaļā, un jāteic, ka arī es nebiju labāks. Kādu brīdi gulēju uz viņas, izbaudīdams mūsu karsto ķermeņu tuvību, pēc tam izvilku nu jau šļaugano locekli no viņas apsārtušās un sārtās aliņas. No peņa vēl tecēja sperma, atstādama uz skolotājas melnā trīsstūra baltu celiņu. Tad kādas piecas minūtes laizīju viņas ķermeni, sevišķi izbaudīdams krūšu galiņus un mitro dibenu, kura smarža bija sajaukusies ar spermas smārdu un kļuvusi vēl patīkamāka.

Skolotājai sagribējās izgaršot manu locekli vēlreiz. Viņa man lika nogulties uz muguras un pati notupās man uz krūtīm, šoreiz ar muguru pret mani. Piebīdījusi savu dibenu klāt manai mutei, viņa noliecās un paņēma mutē peni, kurš momentā sacēlās. Es sāku manipulēt ar mēli, sākumā izsūkājot skolotājas kājstarpes apmatojumu, pēc tam sāku vieglas kustības šurpu turpu, arvien dziļāk iespiezdamies starp viņas lūpiņām. Es jutu, ka viņa arvien spēcīgāk ar lūpām staigā pa manu peni. Tad es pamēģināju mēli iebāzt ānusā. Līdz pusei izdevās. Starp citu, ļoti interesanta garša, iesaku pamēģināt.
Pamazām jutu, ka tuvojos otrs orgasms. Sāku cilāties līdzi sievietes ķermenim, bāzdams mēli arvien dziļāk vagīnā, arī viņa saspieda ciešāk mani starp kājām un sāka spazmaini raustīties. Pēc pāris spēcīgām kustībām es izšāvu skolotājas mutē to karsto šķidruma daļu, ko viņa nebija no manis izsūkusi pirmajā aktā. Ar degunu jutu, ka arī skolotāja sākusi spēcīgāk sulot. Tā viņa gulēja virs manis, iespiedusi manu seju savā kājstarpē.
Skolotāja saģērbās un aizgāja klusēdama. Tikai pie durvīm viņa pēc tradīcijas dāvāja man izcili izvirtušu skūpstu un saldkaisli nočukstēja:
Līdz nākamajai stundai…

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.