1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Pasaule mainās…

 

Jā, pasaulei mainās un tai līdzi arī cilvēki…

Tā kā neesmu attiecībās varu atļauties staigāt pa randiņiem, flirtēt uz nebēdu, kā arī ļauties jaunas iepazīšanās. Līdz ar to ir iespēja iepazīt dažāda vecuma, slāņa un rakstura vīriešus, te arī sākas mans pārsteigums.

Ja atceros sevi pirms kādiem diviem gadiem, tad iešana uz randiņu ar tikko iepazītu vīrieti bija pašsaprotama un ļoti normāla lieta. Kino, kafejnīca, pastaiga, pasākuma apmeklēšana un dažāda veida randiņi. Varēja iepazīt otru sarunās, redzēt dzīvē un galu galā saprast vai vēlas kaut ko tālejošu. Tad šobrīd esmu šokēta par to, kas notiek ar mūsdienu vīriešiem un viņu izpratni par attiecību veidošanu, randiņiem un iepazīšanos.

Šobrīd tas viss ir pilnībā pārvērties. Komunikācija notiek internetā un vīrietis vēlas satikt sievieti tikai, lai būtu sekss. Par aicināšanu uz randiņu nemaz nav runas, tiek uzreiz piedāvāts braukt pie viņa uz dzīvokli [labākajā gadījumā] vai arī viņa piedāvājums palikt pie sievietes. Galvenais vīrietim tikt pie tikko iepazītas sievietes kailfoto [un nedod dievs, ja tāda nav], parunāties par seksu un uzzināt visu viņas seksuālo dzīvi [ar ko, kādās pozās, cik bieži, ilgi, dziļi un tādā garā jautājumi] un tad uzreiz mesties gultā [vai mašīnā, vai pie dabas, vai pat īrēt viesnīcu]. Par šampanieti, puķēm un kādu šokolādi var aizmirst pilnībā, tā ir liekas naudas tērēšana. Jo viss jau izrunāts internetā un ko tad vairāk [zini cik viņam gadu, ko viņš dara vai nedara un cik viņam garš – ar to vienmēr jāpalielās]. Kā arī vairums šobrīd jau iepriekš brīdina, ka prezervatīvu nelietos, jo tas spiežot viņa locekli, neesot ērts un visādi citādi bez maz nodarot viņam sāpes [un vēl visādi brīnumi par prezervatīvu kaitīgo ietekmi uz vīrieti], bet tas jau nekas, ka viņš nekad nav bijis pārbaudīties un domā, ka ar pārtraukto metodi ir tik pat droši kā ar prezervatīvu un stāvoklī jau palikt nevarot. Pat tā komunikācijas, ka norisinās internetā ir prasta un nekāda. Gramatika tiek aizmirsta un pēc aizrādījuma seko attaisnošanās, ka dzīvē viņš jau to izmantojot, bet internetā jau neesot vajadzība [kā tad un man jāpielieto visas zināšanas, lai izlasītu to murgu, ko viņš raksta]. Jo diemžēl vairums vīriešu ir bez interesēm un hobijiem. Daudzi jau uzreiz atzīstas, ka vēlas tikai un vienīgi intīmas attiecības [jo tā taču ir vieglāk], kad satiekas izdara visu un katrs uz savu pusi. Liekas, ka nekas cits viņus vairs vispār neinteresē. Tad man rodas jautājums – kas noticis ar mūsdienu vīriešiem?

Vai tiešām dzimumu vienlīdzība ir nojaukusi to barjeru un atļāvusi vīrietim uzvesties tā un sievieti redzēt tikai kā savu vajadzibu apmierināšas objektu?

Kur slēpjas šī absurdā rīcība?

 

Protams, nevar visus vīriešu bāzt vienā maisā un teikt – cūkas jūs tādi. Ir jau arī palikuši normāli vīrieši, tomēr to skaits sarūk un ļoti strauji.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.