2.9 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

bija un būs!!!

 

Gribēju zināt vai kādai arī ir gadījies līdzīgi!Ar savu bijušo izšķīrāmies pirms 3 gadiem, jo viņam bija dubultattiecības :(Nu jau man 2 gadus ir cits vīrietis…skaists, vecāks par mani….Tad nu kādā darba pasākumā, pamanīju, ka mans bijušas (esam no vienas darba vietas)
sāk man pievērst uzmanību…un es pat teiktu pastiprināti 🙂 man ieslēdzās spīts un iegriba parādīt
kas esmu… vakars ka jau vakars ar alkoholu un dejām 🙂 tad nu rīts beidzās vienā taksī ar viņu un
attapos savā dzīvoklī kopā ar viņu…skanēja mūzika (dziema pie kuras dejojām kad iepazināmies) 
mēs dejojām, nepārprotami viņš vēlējas mani noskupstīt….
bet es nē un nē, sakot, ka savu puisi nekrāpju… tad nu runājam par dzīvi, viņš man kratija sirdi par to, ka viņa draudzene viņam nepievērs uzmanību utt…. protma es izteicu līdzjūtību un sniedzu pdomus!
Tad viņš mani paņēma aiz rokas un pievilka sev klāt, sakot ka vēlas samīļot…. un ausī iečukstēja “es tevi gribu, zinu kā tev patīk, un es tev to sniegšu…tas paliks starp mums….”
tajā brīdī, es no viņa atrāvos un pateicu “Tur ir durvis….es tevi negribu”, viņš paskatījās uz manīm un aizgāja….
es apsēdos gultā, attaisīju savu neizdzero alus pudeli un stulbi smaidiju un pie sevis domāju “Es tev teicu, vienalga, cik ilgam laikam japaiet, bet tu nožēlosi :)”
Nākošajā darba dienā bija jocīgi, bet es paceltu galvu devos savos pienākumos…. un neskatoties uz to, ka biju atraidījusi viņu, viņš meklē ar mani kontaktu, runājās, zvana utt 🙂
sajūta ir tāda, ka būtu noskrējis 100km maratonu un būtu uzvarējis…zinu ka tā nav labi, bet laimes sajūta ir vienādojama ar sāpju sajūtu ko viņš man nodarīja!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.