9.3 C
Rīga
sestdien, 4 maijs, 2024

Turpinājums

 

Turpinu iesākto, informēt jūs par to kā man iet, izdodas un ko daru lietas labā, lai izdotos. Nu, protams, ka pa vienu dienu jau nekas daudz mainīties nevar, lai gan nav jau gluži tā, ka tikai vakar sāku domāt par domu spēku, tikai vakardienu es cenšos uzskatīt, kā jaunu atskaites punktu, no kura tad es apzināti cenšos mainīt sevi un savu dzīvi.

Šodien lasīju savu grāmatu, kurā bija teikts, ka mūsu zemapziņa, iedomātie principi traucē mums piesaistīt to ko vēlamies, jo apziņa iet pretrunā ar zemapziņu. Nu kā piemēram, ne mazums cilvēku uzskata, ka būt bagātam ir slikti, ka nauda padara cilvēkus ļaunus un egoistiskus, bet paši tomēr vēlētos sev nedaudz vairāk naudas. Šādā situācijā nekas neizdodas, jo pats taču saka, ka nauda ir slikta. Tad nu manā grāmatiņā ir aprakstīts vairākas metodes kā attīrīt savu zemapziņu, tādejādi atbrīvojot ceļu no šķēršļiem, lai piesaistītu mūsu vēlamās lietas. Neesmu gan vēl izlasījusi šīs metodes, jo manī ir radies uzskats, ka jābūt pilnīgā mierā, atbilstošā garastāvoklī un telpā/vietā, kad var pilnvērtīgi uz to sakoncentrēties, bet šobrīd man tādas iespējas nav, tādēļ atlieku to uz nedaudz vēlāku laiku. Ja ir velme, kādu no metodēm uzrakstīšu šeit, tikai dodiet ziņu, ka gribat tādu te redzēt. : ) hm… tikai ceru, ka tas nebūs autortiesību pārkāpums…

Kopš vakardienas esmu sapratusi, ka vajag jau ne tikai sev vēlēties labu garastāvokli un visas labās lietas, bet mēģināt ikdienu ar sīkumiem padarīt gaišāku sev un citiem (varbūt arī šeit nostrādās princips dots devējam atdodas). Tādēļ kā nelielu uzdevumu esmu sev uzstādījusi katru dienu kādam pateikt ko labu, kādu komplimentu vai izdarīt ko labu, un smaidu pretim nākošiem cilvēkiem, atbildē saņemot to pašu smaidu, kas liek iet arī tālāk smaidot. 🙂 Tā ar nelieliem solīšiem un maziem ikdienas uzdevumiem vēlos padarīt savu dzīvi gaišāku, jo laime jau patiesībā sastāv no sīkumiem, tikai mēs tos bieži nenovērtējam. Tagad es mācos arī tos novērtēt.  Mans mērķis ir ne jau tikai piesaistīt sev to ko vēlos, bet mainīt arī sevi kā cilvēku. Ir Jums dzīvē kādreiz gadījies satikt cilvēku, kas pilnīgi staro, no kura nāk tāds gaišums un kurš vienmēr ir dzīvespriecīgs? Es mācos par tādu kļūt.

No sirds novēlu jums veiksmīgu šo atlikušo dienu! Un tagad uzsmaidām sev, gaišākai dienai 🙂

P.S. Notika ar mani atkal viens pavērsiens. Šobrīd neatrodos Latvijā, bet laiks doties atpakaļ, kā pārvietošanās līdzekli izvēlējāmies prāmi, jo ir mašīna. Skatījāmies biļetes un uzrādīja, ka nav vairs vietas mašīnai, tādēļ bija jāizvēlas kā alternatīva mājupceļam cits, Itāliešu prāmis, uz kura ir gaužām garlaicīgi, jo nav nekādu izklaižu iespēju, veikalu utml., tikai sēžamvieta un ēdnīca. Tā kā šurpceļā jau ar tādu devāmies, mājupceļā noteikti vēlējos doties ar Tallink prāmi. Tā nu mēs nezinājām ko darīt, atlikām biļešu iegādi uz vēlāku. Par šo laiku es sev nemitīgi atkārtoju, ka vēlos ar Tallink kuģi doties mājup un citu domu pat nepieļāvu.  Tad nu pēc pāris dienām nolēmām viņiem uzzvanīt, uzzinājām, ka vieta mašīnai ir un mēs laimīgi varam doties mājup ar Tallink prāmi. Varbūt tas viss ir vienkārša sakritība, varbūt pievilkšanās spēka rezultāts, bet tā kā es eju ceļu lai stiprinātu savu ticību un gūtu rezultātus, izvēlos ticēt, ka tomēr to piesaistīju.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.