8.2 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Mācos novērtēt

 

Sveikas! Te atkal es, lai dalītos savā pieredzē. Vel joprojām nav pagājis daudz laika, lai varētu spriest kas ir mainījies, kas nē, bet tomēr pārmaiņas es pamanu.

Es nevēlos jūs maldināt, tādēļ neteikšu, ka „noslēpums” ir mainījis manu dzīvi uz 180 grādiem, bet kā jau teicu, vēl ir pāragri par to spriest. Katrā ziņā, vairāk vai mazāk, esmu iemācījusies novērtēt to, ko dzīve dod, un ziniet tās ir tik patīkamas emocijas! Tiešām, pasaule ir tāda, kā mēs to redzam. Daudzi sīkumi man līdz šim pagāja garām nepamanīti, bet tagad es tos novērtēju un sapratu, ka sīkumi jau ir tie, kas veido mūsu dzīvi kopumā. No savas mazās ikdienas padomu ”The secret” rokasgrāmatas mācos dažādus padomus. Tagad ik dienas pierakstu dažādas lietas, par kurām esmu pateicīga un kuras sagādā man prieku, kas it kā ir sīkumi (jo projām ir spēkā mans piedāvājums, ja vēlaties un to pateiksies, tad šeit publicēšu ikdienas ieteikumus un tamlīdzīgas lietas). Kopš to uzsāku, jau pati, nepierakstot, novērtēju katru patīkamo sīkumu, izbaudu daudz lielāku prieku, pamanu lietas, kuras iepriekš nepamanīju, tad tās vakarā blociņā pierakstu. Jūs iespējams pat nenojaušat cik daudz jums ir par ko pateikties. Katra tējas/kafijas krūzīte ir tik patīkama un ,pelnījusi pateicību, tā veido mūsu dienas kopskatu, emociju gammu. Kā jau teicu, nevaru teikt, ka tagad esmu kļuvusi miljonāre, bet to es arī negaidu. Man patīk mana attieksme, man patīk, ka es novērtēju sīkumus un pamanu daudz vairāk labu lietu! Man patīk, ka es pamanu daudz vairāk labu lietu un līdz ar to man ir vairāk par ko priecāties! Šī lietu, par kurām mēs esam pateicīgi,  pierakstīšana veicina to, ka mēs daudz vairāk pamanām tos sīkumus, kas mūsu ikdienu padara gaišāku un pateicības sajūta mūs nostāda uz viļņa, kas piesaista mums vairāk emociju, par kurām pateikties, līdz ar to piesaistot lietas, kas mums sagādā šādas izjūtas. Tik tiešām, pasaule ir tāda, kā mēs to redzam, jo vairāk mēs redzam par ko priecāties un justies laimīgiem, jo laimīgāka šķiet mūsu dzīve uz pasaules. Un jā, starpcitu, arī daudzas lietas palēnām sāk manā dzīvē sakārtoties.

Neatkarīgi no tā, vai pastāv kaut kāds noslēpums vai nē, novēlu katrai no jums saskatīt ikdienas sīkumus, kas padara mūsu ikdienu gaišāku, jo tieši tā, pamanot un novērtējot katru sīkumu mēs padarām mūsu ikdienu un dzīvi gaišāku un pozitīvu emociju pilnāku!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.