1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Ielūkojies H&M atklāšanas ballītes aizkulisēs!

 

Iepriekšējā naktī “Galerija Centrs” bija karstākā vieta Rīgā, kur apmēram 1000 modes mīļotāju, slavenību un mediju pārstāvju pulcējās H&M pirms-atklāšanas ballītē, lai kopīgi izbaudītu iepirkšanos un labu mūziku pirmajā H&M veikalā Latvijā.

Lūgtie viesi nodevās šopingam šikā trīsstāvīgā veikalā ar vairāk kā 2000 m2 modes. Sievietes tika lutinātas ar plašu izvēli no modernas un sievišķīgas kolekcijas maigos pūdera toņos līdz minimāliem ādas modeļu siluetiem sarkanvīna toņos, to visu papildinot ar elegantiem brokāta kostīmiem no 2012. gada rudens-ziemas kolekcijas. Tajā pašā laikā vīrieši tika iepazīstināti ar perfekta griezuma uzvalkiem un klasiski stilīgām garderobes pamatsastāvdaļām.

Ballītē tika pamanītas neskaitāmas personības un slavenības, sākot ar labākajiem mūzikas pārstāvjiem līdz modes industrijas karognesējiem. Starp tām bija Guna Leiškalne, Dagmāra Legante, Ivars Krasts, Jana Duļevska, Gacho, Agnese Kleina, Linda Leen, Aija Simsone, Agnese Rakovska un Santa Bindemane, kā arī aktrise Santa Didžus, stiliste Signe Valtere, radio DJ Artis Dvarionas, fešonistas Ramona Burtniece un Līga Meinarte, labākās vietējās modeles Māra Kempernova un Marija Berdova, kā arī daudzi citi viedokļu līderi, stilisti un modes blogeri.

Latviešu DJ un modes noteicējs Markus Riva pārvērta veikalu naktsklubā, spēlējot enerģiskus bītus un radīja nebeidzamu iepirkšanās ballītes atmosfēru visas nakts garumā. H&M veikals “Galerijā centrs”, Audēju ielā 16, Rīgā, tiks atvērts 15. septembrī, plkst. 11.00, ieeja no Vaļņu ielas.

Jana Duļevska un Dagmāra Legante

Margareta van den Bosch un Marija Berdova; Santa Bindemane

Ieskaties:www.hm.com/lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.