20.3 C
Rīga
svētdien, 28 aprīlis, 2024

Pārāk skaisti, lai būtu Patiesība!

 

Viss sākās pirms sešiem mēnešiem Spānijā!

Atradusi darbu Spānijā ar lielu interesi un nepacietību devos izbaudīt dzīves dotās priekšrocības un iespējas! Sakravājusi somas, atvadījusies no savie tuvajiem un draugiem, ar asarām un satraukumu devos ceļā. Protams nedevos viena, ar mani kopā bija mana labākā draudzene. Ierodoties viss likās tik svešs un jauns, bet skaistums apbūra mūs pirmajā dienā.

Protams, kā jau visiem ierodoties kūrorta pilsētā ar laiku rodas jauni draugi un paziņas.Tajā brīdī par esošajām attiecībām prāts nenesās domāt, jo apkārt miljoniem burvīgu puišu. Darbs bija ar klientiem, kuros protams “iemīlēties aizliegts”.

Tā nu tas viss sākās. Satiekot burvīgus puišus, kuri apmetušies mūsu viesnīcā , veidojās kontakts, un kopā atpūtāmies, gājām izklaidēties. Iepazinām viens otru, ieguvām jaunus draugus, un ne tikai. Tad izkliedējās visas saistītās jūtas ar puisi no mājām, tajā brīdī-bijušo. Kā jau skaistām meitenēm patika ballītes, puiši, un piedzīvojumi. Ar vienu no klientiem sirsnīgi uzsāku sarunu, runājāmies par dzīvi, par nākotni un tagadni, Par Visu. Tajā brīdī šķita-Tā ir pasaka, puisis skaists, gudrs, jauks un mīļš. Tā nu sākām pamazām ar vien vairāk sazināties. Kad nu šiem jaukajiem puišiem brīvdienas beigušās, atvadamies kā vienkārši draugi.

Katru dienu pēc darba devāmies uz internetu, lai aprunātos, kā pavadīta diena un par dažnedažādām dzīves jomām. Viens par otru jau zinājām gandrīz vai visu,tā vismaz domāju ES.Laikam arī puiša interese bija kļuvusi lielāka, par parastu izzināšanas vēlmi un iepazīt draugus. Tad nu viņš nolēma atgriezties vēlreiz Spānijā un pavadīt tur trīs jaukas brīvdienas , kopā atpūšoties.Viss šķita patiešām burvīgi, puisis manis dēļ atgriežās vēlreiz, lai tikai nieka trīs dienas pabūtu kopā. Atpūta bija lieliska līdz brīdim , kad devāmies uz viesnīcu, pēc ballītes. Radās sarežģījmi recepcijā, puisim atverot pasi pavisam neveikli manas acis ieslīdēja tajā un redzēja TO ko pat nebiju spējusi iedomāties. Līdz tam brīdim likās, kad esam atklāti viens pret otru, godīgi un spējam uzticēties viens otram. Redzēdama Pases datus,  biju šokēta, bet neko neizrādīju un domāju arī puisis nepamanīja, mani tur ielūrot. Klusēju un neko viņam neteicu, bet no tā brīža mana attieksme kļuva redzami diskrētāka. Beidzoties arī šim brīvdienām, mainījās tikai manas domas, bet kontaktēties turpinājām, līdz nākošajai satikšanās reizei Francijā. Dienas paskrēja ļoti ātri, un mana vasara pagāja ļoti ātri, ar domām par Ideālo vīrieti. Ar katru nākošo tiksānās reizi, es pie sevis domāju par redzēto pases info, kas lika man saprast varbūt daru nepareizi, varbūt tas viss tikai interese pēc ar mērķi zināt vai dzīvē tiešām, kas spēj būt tik skaists vai tikai melu apsegā.Ticiet dzīvē viss  Nekad nevar būt tik skaisti, kā šī diena kurā sagaidīju vārdus no viņa, piedod, lūdzu piedod, bet es ilgāk nevaru-Esmu precējies, man ir 38 gadi nevis 26 un man ir 2bērni. Ar smīnu sevī un tajā pašā laikā vilšanos un dusmām, es to brīdi sagaidīju, lai saprastu un redzētu Kad melo Visi, un viss skan pārāk skaisti, lai būtu patiesība!:)

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.