13 C
Rīga
svētdien, 12 maijs, 2024

7.decembrī projekts DanceRadio.lv atzīmēs divu gadu pastāvēšanu

 

Piektdien, 7.decembrī, klubā Secret Garden (Grēcinieku ielā 28) web-radio un elektroniskās deju mūzikas portāls www.danceradio.lv savāks savus klausītājus un lasītājus, lai nosvinētu projekta divu gadu dzimšanas dienu. Pie iespaidīgā Latvijas dīdžeju sastāva pievienosies Igaunijas producents Ricky Inch (Cabrio Rec), kā arī īpašo kopīgo priekšnesumu gatavo Bogdans Tarans un Evilena Protektor no grupas Dandelion Wine.

Ricky Inch uz Igaunijas house skatuves parādījies salīdzinoši nesen – 2009.gadā. Tomēr arī ar šo laiku viņam ir pieticis, lai ne tikai kļūtu par Deiva Storma globālā skaņu ierakstu leibla Cabrio Records radio šova līdzautoru, kas skan arī www.danceradio.lvēterā, bet arī izlaist vairākas veiksmīgas relīzes Seamless, MUM, In Deep, Cabrio, Ceremony u.c. leiblu paspārnē. Turklāt 2012.gads kļuvis par vienu no nozīmīgākajiem gadiem Ricky Inch karjerā – viņš ir sācis aktīvi remiksēt ierakstus un izdoties leģendārajā Ņujorkas studijā King Street Records.

Kopā ar viesi ballītē par godu www.danceradio.lv diviem gadiem ir pieteikts jaudīgs Latvijas dīdžeju desants. Viens no DanceRadio.lv iedvesmotājiem Max Lomov gatavo underground deep-tech izlasi; grupas Oriola 701 dalībnieks DJ Vital spēlēs bass, tech-house un elektroniku; Amber Muse ballīšu rezidents – ZaZzy iegriezīs fank un bugi-down, kā arī drum’n’bass plates; un DJ Dmi3 uzstāsies ar ekskluzīvu setu disko, funk un nu-disko stilos. Savukārt Latvijas deju skatuves metrs un otraiswww.danceradio.lv radītājs Bogdans Tarans kopā ar grupas Dandelion Wine solisti Evilenu Protektor gatavo speciālu priekšnesumu, kurā tiks izpildīti klasiski house un disko hiti.

Ieeja no viesu saraksta – 3 Ls, pārējiem – 5 Ls. Iekļūšana viesu sarakstā caur e-pastu info@ambermuse.com. Sākums plkst. 23:00. Strādās facecontrol. Galdiņu rezervācija pa tālruni +371 2022 9999.

 

Ja vēlies laimēt biļetes uz šo pasākumu, piedalies konkursā!www.cosmo.lv/danceradio

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.