6.7 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Kā mani ietekmēja vientulība Jaungadu sagaidot.

 

Šo gadu iesāku viena. Nē, nu sagaidīju tuvāko draugu lokā. Mierīgi ar kārtīm, šampiņu pie TV. Aizbraucām paskatīties salūtu. Sabučojāmies ar vēl dažiem draugiem… bet viena. man nav attiecību, ir sekss ar patstāvīgiem partneriem. Iepriekšējo gadu tā arī sagaidīju- skaļi, jautrā lielā draugu un paziņu kompānijas ballītē, kura beidzās ar kniebienu. Šogad, nē. ņemot vērā aizvaadīto gadu, tad tā laikam ir, kā saka- kā sagaidīsi, tā pavadīsi. Šogad mierīgi. Bet vai tas arī ietekmēs visu gadu. Zīmīgi, ka iepriekšējā jaungada rīta partneris bija arī starp šī gada pusnakts bučotājiem. Bet nejau visam ir jāpievērš tik liela vērība. Jādzīvo!

Izjūtot izteiktu adrenalīna trūkumu un protams arī vīriešu uzmanības, pēc brīvdienām, savā e-pastā konstatēju atgādinājuma tipa vēstules- „tev uzrakstīja vēstuli”; „Tevi atzīmēja kā favorītu”; „Grib tevi satikt”.. Iegāju tajā adresē un atcerējos, ka pagājušā gada pēdējajā darba dienā piereģistrējos kādā iepazīšanās portālā. Izkalides un garlaicības vadīta. Tad nu dažas dienas jau saņemu uzmanības apliecinājumus, dažādus piedāvājumus dažādās valodās.  Nolēmu uzrakstīt savu pieredzi.

Sākšu ar to, ka nekad neesmu ticējusi, ka ir iespējams iepazīties ar savu Lielisko internetā, un tā arī turpinu domāt. Saņēmu ļoti daudz it kā nevainīgas iepazīšanās un sarakstes piedāvājuma vēstules, bet zem pilnīgi visām slēpjas seksa tēma. Kāds to vēlas tikai rakstiskā formātā, kāds nekautrējas un konkrēti uzdod jautājumu, vai esi gatava jau šodien nokniebties.

Protasms, es neesmu ne kāda svētā govs. Man patīk lasīt skaisti un erotiski uzrakstītus tekstus. Es dažiem spēlēju līdz. Interesanti tas, kad tie, kuri uztājīgi grib tikties uzreiz, nemaz neuzdrošinās spert soli, lai tiktos, par tikšanos tikai raksta. Kad saki „ok!”, viņi pazū.

Aiz dažiem profiliem pavisam noteikti slēpjas kads cits, ne tas, kas redzams foto attēlā. Ir arī tādi, kas internetu izmanto, jo dzīvē ir pārāk kautrīgi, bet tīmeklī drosmes tik daudz, ka atbaida. Tādi, kas ir neticami interesanti sarunu biedri, atklāti un vienkārši veidojas dialogs. Rezultāts- tie, kas māk sarunāties ir aizņemti vīrieši, kuri internetu izmanto rutīnas izkliedēsanai.

Daži saka, ka dzīvē pietrūkstot laba seksa. Seksa, par kādu viņi gatavi runāt stundām, bet tad rodas jautājums: „Kāpēc dzīvē nerealizē?” Atbilde vai nu klusums un tavs sarunu biedrs pazūd, vai nu atzīst, ka tāpat kā sievietes arī vīrieši ir kautrīgs un savas fantāzijas sev mīļam un dārgam cilvēkam baidās atklāt.

Iepazīšanās portāli- liels biznes! Ir interesanti. Iepazīt cilvēku?! Nav iespējams, ja nu vienīgi patiesi uzraujies uz tāda, kurš gatavs arī dzīvē tikties. Vai vajag pamēģināt čatot tāda veida portālos?! Kāpēc ne?! Lieliska izklaide, kurā gūsi daudz labu un pozitīvu emociju, tev nevien nepārmetīs, ka ignorē viņu, un neviens tevi nenosodīs, ka esi šādā portāla, jo tie, kas tur ir, paši meklē piedzīvojumus un izklaidi.

Vai es ar kādu tikšos?! Iespējams. Man nav ko zaudēt. Varbūt kliedēšu savu negatīvo pieredzi… 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.