6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

2013.gada horoskopi

 

2013.gads solās būt emocionāli dinamisks. Slapjās, jeb ūdens Čūskas prāts ir gudrs, uz sevi tendēts un smalki domājošs. Katram patiks gozēties saulītē vai vismaz sēdēt siltā vietiņā. Vajadzības gadījumā var doties garākā ceļojumā, lai atgriežoties novērtētu dzimto māju nozīmi.

Naudu Čūska nekaļ, bet pārtikusi ir vienmēr. Jāuzmanās, ka kāds tīšām vai netīšām nesabradā. Spēja orientēties vidē, veiklība un uzmanība veicinās izdošanos. Pieķeršanās vietai, ģimenei, vecākiem pamazām sāks atdzimt. Pasaules izpratne sāksies ar tuvāko cilvēku izprašanu. Tiks piedots kādreiz pāri darītais, ekonomisku un tīri cilvēcīgu iemeslu dēļ vienā mājā apvienosies paaudzes. Jaunatne domās par pēcnācējiem. Tēvi centīsies iegādāt, celt  īpašumus ar nodomu, vairākām paaudzēm. Lielas jukas attiecību jomā. Taps jauni mīlas romāni, romantiski sižeti, arī drāmas. Vientulība nomāks. Čūska iesaka taupīt un laicīgi kārtot tekošos rēķinus. Valdīs mātišķums, sievišķība, emocijas. Tiks nodrošināts mājīgums, azaids, rūpes par bērnu drošību. Glumais Čūskulēns var būt arī nešpetns, tomēr šogad vairāk viņam piemitīs maģiskas spējas. Tas bursies uz nebēdu. Mēness ietekmēts, tas iedzers svaigu pieniņu no kaimiņa akas un līdzdarbosies vasarīgajās nakts izpriecās. Šo Čūskas gadu ļoti ietekmēs Mēness fāžu maiņa un Pilnmēness. Gudrais izlīdīs no slazda, veiklais caur adatas aci, snaudošais pamodīsies par vēlu, jautrais ticēs uz izdošanos, praktiskais veiks aprēķinus, bet notikumus bieži virzīs mainīgie vēji.

Auns. Labi noderēs Čūskas gudrība. Gada sākumā ir vērts virzīties uz augšu. Karjera apēdīs visu laiku un nervus. Ieteicams darījumiem atbilstošs vienkrāsains klasiskā stila apģērbs ar dekoratīviem elementiem. Lai gūtu panākumus, jāatsakās no tiešiem dzēlieniem. Jābūt maigākai un nedaudz noslēpumainākai. Vasarā vari valkāt garus svārkus un pikantu cepurīti. Trūkumus tērpā kompensē ar seksīgu apakšveļu. Kā interesantu aksesuāru vari izmantot lietussargu. Rudenī, kad daba un attiecību jautājumi daļēji sakārtoti, vairāk pievērsies sev. Pilnveido zināšanas, rūpējies par miesu un garu, īsteno kādu senu sapni. No vasaras jāsavelk josta, jāierobežo tēriņi. Nav ieteicama kredītu ņemšana un citi finanšu aizņēmumi. Čakla būdama, mācēsi defektu pārvērst par efektu. Atpūta jāplāno ar minimāliem izdevumiem. Galvenais būs piedzīvojums un pieredze. Iespējams, rudenīgajā vēsumā noteikumus diktēs iekāre. Gada beigās varēsi atļauties vairāk, vismaz izpriecu jomā noteikti.

Vērsis. Mainīgu un pozitīvu vibrāciju gads. Pavasarī ar savu mulstošo skatienu un naivumu acīs panāksi, ko vēlies. Bet tā nebūs mūžīgi. No marta mīlas planēta būs tev labvēlīga. Izcelsies ar gaumi, skaistu runu un māksliniecisku attieksmi pret visu, kam ķersies klāt. Pavasarī veiksies darba meklējumos, bet vasarā palielināsies ienākumi. Līdzi tiem nāks lieli tēriņi. Galvenais pareizi saplānot izdevumus. Skaistums prasa ieguldījumus, tādēļ daudz tērēsi kosmētikai un skaistumkopšanas procedūrām. Rudens pienāks ar sakārtotību un siltumu sirdī, taču slodzi darbā. Prātīgi būtu sākt studijas. Gada nogalē nāks atslodzes laiks, varēsi relaksēties pa īstam. Tādēļ laicīgi gatavojies svinībām, karnevālam, ceļojumam.

Dvīnis. Gads, kurā nepieciešams turēties mērenības skavās. Pārāk nesapriecāties par veiksmi un nebēdāt neveiksmē. Viss strauji mainās. Iespējama izaugsme darbā, īpaši tad, ja dari sev mīļu darbu. Martā būs jāpārvērtē vērtību skala un jānonāk pie jaunām atziņām. Ļoti aktīvs jūnijs, jūlijs. Augustā iespējams darboties kādā vasaras atpūtas sfērā. Mīlas amors var apciemot tevi jūlijā. Iespējams, dancosi kāzās. Agrā rudenī laicīgi jāuzņem nepieciešamā vitamīnu deva. Novembrī sāksies lielo darbu cēliens, kad organismam vajadzēs daudz garīgā un fiziskā spēka. Būtisks būs ērts un laika apstākļiem atbilstošs apģērbs. Šogad tev aktuāli čūskādu imitējoši izstrādājumi vai aksesuāri. Ģimenes dzīvē kā tango – virzīsies droši, bet gadīsies daži temperamentīgi izklupieni.

Vēzis. Gada sākums kā loģisks turpinājums iepriekšējam. No marta otrās puses dzīve kļūs spilgtāka. Aprīlī jāpievērš uzmanība veselībai. Tālāk visas kārtis tavās rokās. Kāds var klauvēt pie tavām sirds durvīm. Iespējams, aiziesi no vecāku mājām, lai dibinātu savu ģimeni. Varbūt sāksi patstāvīgu dzīvi. Jūnija pēdējās dienās, Jupiteram ieejot tavā zīmē, aktivizēsies mātišķas jūtas, varbūt sagribēsi mazu eņģelīti. Ir iespējama grūtniecība. Vari pieņemties svarā. Otrais pusgads paver plašas iespējas izpausmei. Pastiprināsies intuīcija. Radīsies interese par senčiem, dzimtas koku, mājām. Biežāk tiks uzņemti ciemiņi. Nav peļama vēlme sākt ko jaunu. Gada nogalē gadīsies pa kādam klupšanas akmenim, bet kur nu bez tiem.

Lauva. Rūpēsies par ērtu un romantisku gaisotni mājās. Būsi stiprs kakls un vadīsi ģimenes galvu. Galvenais, neliedz savam mīļotajam vārda brīvību. Ļaujies un uzticies viņam. Gada laikā sanāks biežas tikšanās ar radiem. Iespējami kopīgi darījumi, intereses. Vasaras vidū, strādājot dārzā, pievērs uzmanību savam izskatam. Vari atļauties uzvilkt, ko koķetu un pikantu. Tautieši būs izlepuši, bet ir iespējams iepazīties ar cittautieti. To var provocēt apstākļu sagadīšanās, varbūt liktenis. Rudens nāk ar krāsām un mīlas maģiju, paverot septembra sākumā iespējas radošām izpausmēm – mākslai, mīlai vai jaukai atpūtai divatā. Oktobra sākumā palīdzību piedāvās vecāki. Ļauj viņiem nodarboties ar bērniem, pieskatīt māju, īpaši ziemā, kad pašai darba pilnas rokas. Darbīgs gada noslēgums.

Jaunava. Vēl pavasarī par sevi atgādinās nepaveiktais. Iespējams, kredīti vai kādas saistības. Tad noiets kāds cikls, skats veras nākotnē. Kopumā lielu iespēju gads. Ziemas beigās slāpes pēc saules tevi var vilināt doties uz siltākām zemēm. Jaunas iepazīšanās pavērs jaunus apvāršņus. Varēsi likt lietā uzkrātās zināšanas. Labas izredzes konkurēt darba tirgū. Eksāmenu laikā enerģijas trūkumu kompensēs prāta spējas. Vasara būs ciemošanās laiks. Apciemosi draugus, kas ir ilgākā prombūtnē, iespējams, ārzemēs. Uzņemsi tuvus un tālus ciemiņus. Savas vajadzības būs arī tavam auto, kas neliksies mierā, kamēr tās neapmierināsi. Lieli tēriņi šopingā, jo iegādāsi sev daudz tērpu. Būsi aicināta kāzās vai citos godos. Tāpēc gada nogalē radīsies iespēja padižoties ar jaunajiem tērpiem.

Svari. Kārtību mīlošais Saturns nu ir aizgājis uz nākošo zīmi. Attiecībās vajadzētu būt skaidrībai, bet mīļotais vēl pārbaudīs tavas finanšu, mantojuma un seksa jomas. Lai vasara būtu zaļāka, ir jāapzinās savi ienākumi un regulārie izdevumi. Domstarpības ar mīļoto var būt tieši naudas un nesaskaņotu izdevumu dēļ. Jāatsakās no spontānu vēlmju realizēšanas. Ja rodas iespēja, jācenšas ieņemt labāku amatu vai jāmeklē papildus ienākumi. Jātur kārtībā mīlas dārziņš, regulāri izravējot tā nezāles.

Skorpions. Viss pašas rokās. Jo darīsi, jo būs. Ja esi gatava lidot, tev izaugs spārni. Gada sākumā, pavasarī saliec visus punktus uz i. No vasaras, šņākdama kā kobra, metīsies virsū katram, kas tev stāsies ceļā. Līdz ar ādu ieteicams mainīt arī stilu un paradumus. Lai noturētos uzmanības centrā, pacel savu latiņu augstāk. Oktobrī neesi visvarena, nelien svešā dzīvē, ja tev to neprasa. Centies samazināt savu ietekmi uz citiem. Neļauj emocijām vaļu, tikai tās var stāties ceļā tavai labklājībai. Savas zināšanas vērs sev par labu. Esi aktīva ģimenes dzīvē. Diplomātija otrajā pusgadā ļaus sasniegt daudzus mērķus.

Strēlnieks. Jānostājas uz kājām. Jāmācās būt neatkarīgai, jāsāk pašai uzturēt sevi, sākumā vismaz daļēji. Laiks nopietni domāt par dzīvi. Pirmajā pusgadā vēl gribēsies iztrakoties un tas arī izdosies. Ceļojumi, izbraukumi, tusiņi ar draugiem paver iepazīšanās iespēju vasaras plaukumā. Taču septembrī pār tevi gāzīsies sīkumainības un kritikas lietusgāzes. Katrs darbiņš prasīs centību un koncentrēšanos. Toties pēdējos gada mēnešos atliks laika sportiskām aktivitātēm un citām interesantām nodarbēm. Ja kļūst garlaicīgi, iestūrēšana laulības ostā ir vērā ņemama izklaide, kas var izrādīties gana sakarīga.

Mežāzis. Šogad atalgosies ilgstošā darbā ieguldītās pūles. Radīsies jaunas idejas un plāni. Pavasarī daudz laika veltīsi ģimenei. Tomēr apstākļu sakritība neļaus tev siltās čībās tāpat tekalēt pa māju. Tikai sabiedrībā spēsi apliecināt sevi profesionāli. No gaisa pērles nebirs, bet ilgstošu pūliņu rezultātā vari uziet ilgi meklēto  zelta dzīslu. Der arī nedaudz riskēt, tikai sev zināmās jomās. Vēlme iedzīvoties uz citu rēķina izgāzīsies. Ja ticēsi savi intuīcijai, tā partnerattiecībās ienesīs svaigas vēsmas. Neatņemama veiksmes sastāvdaļa ir labi apavi, jo citādi ziemas beigās vari paslīdēt vai nejauši paklupt. Savām gaitām atbilstoši varētu variēt ar spilgtāku krāsu toņiem apģērbā. Gada nogalē būs daudz pasākumu. Uz slēgtiem pasākumiem dodies piemēroti ģērbusies!

Ūdensvīrs. Janvāris gana jauks, taču gana nogurdinošs. Ir iespēja kļūdīties, ir iespēja gūt. Pavasarī neplānota iepazīšanās pārsteigs tevi kā zibens spēriens no skaidrām debesīm. Veidosies duālas sajūtas. Kaut kas vilks pie cilvēka un kaut kas atstums no viņa. Ja esat blakus, ātri sastrīdaties, ja šķirti – ilgojaties. Vari ielūkoties sevī, izprast ko vēlies no otra cilvēka? Vai vispār vēlies kādu sev līdzās? Varbūt, ka pietiek ar virtuālu draugu? Tuvojoties vasarai, vēlme pēc brīvības kūst. Rodas nepieciešamība būt kādam līdzās, komunicēt, uzticēt savas domas.  Daudz laika dāvāsi draugiem, bet ar to pašai nepietiks, vēlēsies ko vairāk. Rudens sola intrigas un neveselīgu atmosfēru darbā. Septembris der kārtējā atvaļinājuma izmantošanai. Ziema dzen darbu, uzliek pienākumu un gada beigās būsi pilnīgi izpumpējusies. Līdz decembra vidum paņemt dažas brīvdienas, dodies nelielā izbrukumā vai pāris dienas bez rūpēm atpūties viesu namā.

Zivis. Pirmajā pusgadā jāsakārto ģimenes un īpašuma lietas. Iepazīšanās pavasarī sola attiecību turpinājumu. Vasarā iespējamas kristības. Var tikt oficiāli reģistrētas jau kādu laiku esošas attiecības. Kāzas plānojot uz rudeni, tad tām sekos jauks kāzu ceļojums. Mīlas seriāla vidū iesprauksies radošs darbs, izaugsme, panākumi. Būs nepieciešami resursi, tādēļ jau no gada sākuma jāierobežo tēriņi un jāuzkrāj. Uzkrātais lieti noderēs, īstenojot plānus rudenī. Gada nogalē radīsies iespēja kāpt uz skatuves. Vari atklāt jaunas spējas, par kurām vēl nesen pat nevarēji iedomāties. Nāks apskaidrība par daudzām lietām un notikumiem. Tikai slinkuma dēļ vari neizmantot šo tik dāsno gadu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.