6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Sen nerakstīta dienasgrāmata

 

Labdien!

Sen neesmu papildinājusi savu dienasgrāmatu ar jaunu ierakstu.  Šodien man radās iedvesma izstāstīt mani draugi kas ir mainījies pa šiem  gadiem.

Jau 2 gadus esmu atgriezusies Latvijā, un apzinos, ka šī vieta  visvairāk ir piederīga manai identitātei. Esmu  ilgi dzīvojusi svešumā,  iepazinusi citu kultūru, mentalitāti, ieguvusi bagātīgu darba pieredzi dažādās  jomās. Neaprakstāma ir tā sajūta, ka pēc dažiem gadiem ielido Rīgas Lidostā un  iekšā ir tāda kņudoņa, un ja nu es šeit neiederēšos, tētis toreiz nāca pretī ar  rožu pušķi un jauna, skaista dzīvokļa atslēgām Teikā, tā bija labākā dāvana jaunam  startam, dzīvei savās mājās, un jaunām neizjustām sāpēm un vilšanos.

Mana pirmā doma bija atpūsties, atrast darbu, nodibināt  attiecības. Attiecību sfērā man ilgi negāja, pie apvāršņa bija vieni krāpnieki,  izmantotāji, un viens man izpostīja sapni, toreiz būdama iemīlējusies, es  piekritu toreizējam draugam Vitālijam, ka mēs ieķīlāsim drošā uzņēmumā manu  dzīvokli, kā pamatu viņu investīcijām viņa biznesā, bija mums sapnis par savu  uzņēmumu, tomēr beigās atklājās ka tās ir liela mēra mahinācijas, kas atņēma  mana tēva sirds dāvanu. Mans tēvs ilgi nerunāja, tas salauza vēl vairāk manu  sirdi, zuda uzticība vīriešu dzimumam, tusējos, sāku lietot vieglas narkotikas,  zālīte un vitamīns, es aizmirsu visas problēmas, vīriešus mainīju kā zeķes, jo  pret tiem man zuda cieņa pēc Vitālija. Līdz manā dzīvē ienāca burvīgs ārzemju  puisis, kas mani pacēla, paldies viņam jo pateicoties šim puisim esmu šobrīd  labā darbā un man ilgu laiku nebija jārūpējās par sava dzīvokļa īri, viņš man  īrēja brīnišķīgu dzīvokli Skanstes virsotnēs, apdāvināja ar dārgām zīmola  dāvanām, es viņam uzticējos, taču uzticību zaudēju, kad mans brālis man paziņoja, ka viņam ir cita sieviete, tas bija milzīgs trieciens man,  savācu savas mantas, lūdzu tēvam patvērumu un viņš man noīrēja istabu 3 istabu dzīvoklī  pie Šmerļa. Nu mēs esam kļuvuši vien draugi, lai gan aizvien biežāk saņemu  dāvaniņas, pēdējā no tām bija A.MCQueen kurpes, kuras viņam kādreiz rādīju, arī  darbā man ir piešķirts auto, kas ir viņa pirksts. Taču es neesmu nopērkama par  naudu, mana uzticība un mīlestība nemaksā čaukstošus papīrus. Esmu eņģelis kas  meklē jūtas no īsta vīrieša, kam piemīt gods un cieņa pret sieviešu dzimumu un  kuram būšu karaliene līdz pēdējam elpas vilcienam.

Tādu satiku, reiz vēlā vakara stundā, gāju pa Brīvības ielu,  bija silts vasaras vakars, man kājās bija sandales un pusgara kleita uz  lencītēm, viņš piebrauca ar savu auto, kas bija liels džips ar tumšiem  stikliem, biju dusmīga, jo nekādus maksas pakalpojumus nepiedāvāju, nikni  atņirdzu viņam, viņš mani centās pierunāt aizvest, es nikni zvērīgi atcirtu lai  iebāž atpakaļ savu purnu un liek mani mierā, tad sarunas ievilkās citās sliedēs  un mēs 5km runājām caur mašīnas logu. Es to nakti neaizmirsīšu, es tomēr iekāpu  viņa mašīnā un rītu mēs sagaidījām Pienā, tas ir restorāns Briāna ielā, no rīta  viņš ieveda mani mājās un pajautāja manu telefonu. Divas dienas bija klusums,  tad tikāmies kafejnīcās, vienmēr runājām gari, līdz viņš man atzinās, šis  burvīgais puisis atklāja ka ir šantāžas upuris, sieviete ar kuru bija akts  jāņos ir grūta, pieprasa naudu abortam, biju šokēta, ka vīrietis kuru pielaidu  savai sirdij ir meitu ģēģeris, es viņu patriecu, dusmās. Tomēr entie ziedi un  dāvanas atkausēja manu tēraudcieto sirdi, izrādījās ka viņa vienasnakts brūte mērķēja uz naudas izspiešanu un  nekādas grūtniecības nav. Esmu laimīga, jo mans puisis ir man blakus un esmu  atradusi īstas jūtas un patvērumu. Es novēlu visiem to izjust, izjust kā ir kad  aplido un ciena. Vēlos savu nākotni saistīt ar šo puisi, apprecēties un  papildināt ģimeni ar mazuļiem. Es gribu lai arī jūs pēc visām grūtībām atrastu  savu piepildījumu.

Ar cieņu,

Sanita!

 

P.S. Vēlos savu dzīvesstāstu nosūtīt arī žurnālam Ieva, ir diezgan liels honorārs 200Ls 🙂

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.