10 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Atrast savu milestibu 3

 

“Sveika! Kads jauks parsteigums, ka mani te atradi. :)” Semirs atrakstija.

     Tagad, kad vins bija mani apstiprinajis ka draugu, man bija iespeja uzzinat kaut ko vairak par vinu, pirms rakstu atbildi. Ar milzigu interesi uzspiedu uz vina profilu. Pieversu uzmanibu ari draugu listei. Jo mums tacu ne velti ir teiciens- paradi man savus draugus un es pateiksu, kas tu esi.

      Tatad, ko man izdevas noskaidrot- audzis un izglitibu ieguvis Vacija, loti izskatigs virietis ar sportisku augumu. Pie atvalinajuma bildem uzkavejos mazliet ilgak. Tas bija uznemtas kada no tropiskajam zemem, kur jura ir debess zila un to ieskauj klinsaini krasti, besas plumades smiltis un sarkani saulrieti. Vins izskatijas perfeki, melnos sortos, tumsi iededzis. Iedegums vina augumu padarija ipasi pievilcigu, tas bija sportisks un trenets. Bildes no brauciena ar velosipedu pa klinsainam kalna takam, tam visam pievienoja viriskibu. Vinam patik sportiska atputa. Ar spotu ir saistits ari vina darbs, vins ir fitnesa treneris.

   Gaumigi gerbjas. Labi izskatas gan saviesigos pasakumos, gan darba un atputa. Mil dzivniekus, ir pievienojis ari bildes ar savu miluli- stafordsiras terjeru.

    Attiecibu statuss – brivs.

Un attalums, kas mus skir apmeram 100 kilomerti.

Es uzrakstiju atbildi. Sarakste turpinajas ar vienkarsam iepazisanas un pieklajibas frazem. Lidz sekoja 2. dala- jautajumi, par nodarbosanos, interesem, hobijiem un ari par ieprieksejo attiecibu pieredzi. “Cik ilgas bija tavas pedejas attiecibas un kadel atkal esi briva?” vins jautaja. Sis jautajums mani samulsinaja. Es nezinaju ko atbildet. Vairakas reizes neveiksmigi iesaku teikumu un to atkal izdzesu. Un tad es to izdariju, es sameloju: “Divus gadus bijam draugi un vienu gadu kopa. Attiecibas izbeidzam, jo tas isti “nedarbojas”. Man bija neerti, godigi atbildet, ka savu lielisko virieti piekeru kafeinica ar citu meiteni. Tas joprojam bija pazemojosi.

Bet izradijas, ka vins par savu attiecibu pieredzi nekaunejas. Vins turpinaja: “Mes bijam kopa 2 ar pusi gadus un tad es vinu piekeru milejoties ar citu virieti. Es vinai iesitu plauku un izdzinu ara.” Varda “milejoties” vieta bija cits, daudz skarbaks vards, par kuru vins atvainojas:”Piedod, par manu vardu izveli, bet neka savadak, es to nosaukt nevareju.”

  Sarakstijamies vel kadu bridi un apmainijamies ar telefona numuriem, soreiz pareiziem. Vins jautaja par maniem planiem nakosajai dienai.

Darbs un pec tam darba ballite.

Vins ierosinaja sazvanities nakosaja diena. Par cik, ta man bija saplanota pa minutem, pieteicos es, briva bridi piezvanit.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.