17.2 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

6 labākās filmu ainas par mīlestību

 

The Notebook

Ja tu esi šķiršanās perioda vidū, iemīlējusies līdz ausīm vai vienkārši vēlies noskatīties kādu izklaidējošu filmu, romantiskās komēdijas vienmēr būs labākā izvēle. Protams, scenārijs šīm filmām vienmēr ir paredzams, taču reizēm tieši tas ir pats labākais! Lūk, 6 mūsu mīļākie filmu kadri par mīlestību.

 

Optimista stāsts (Silver Linings Playbook)

Ja tas būtu atkarīgs no mums, Dženifera Lorensa un Bredlijs Kūpers spēlētu ikvienā romantiskajā komēdijā, kas jebkad eksistējusi. Mēs atzīstamies, ka šī filma mūs aizkustināja vairākas reizes, taču kulminācija noteikti bija mirklī, kad Tifānija lasa Pata atklāto, bērnišķīgo vēstuli. “The only way you could meet my crazy was by doing something crazy yourself.” 

Kad Harijs Satika Salliju (When Harry Met Sally)

Harijs un Sallija iepazinās sen – vēl koledžas laikos un viņu pazīšanās pārauga ciešā draudzībā… bet vai tāda maz iespējama starp vīrieti un sievieti? Visu mīlestības filmu klasika. 

Viņš nav tevī ieķēries (He’s Just Not That Into You)

“Ja vīrietis vēlas būt kopā ar sievieti, viņš darīs visu, lai tas piepildītos.” Filma, kas reizē aplauž spārnus un liek noticēt, ka pasakām cienīgi mīlas stāsti patiešām ir iespējami. 

Spītnieces savaldīšana (10 Things I Hate About You)

Šī aina bija tik vienreizēja, ka uz visiem laikiem tika lauzti paradumi, kā vidusskolnieki uzaicina viens otru uz randiņu. Kopš šī brīža džeks vairs nekad tā vienkārši nevar ielūgt meiteni uz burgeru ēstuvi – turpmāk viņam jāapbruņojas ar pompu, mikrofonu un pūtēju orķestri.

Atmiņu klade (The Notebook)

Viens no filmu žanra visskaistākajiem mīlas stāstiem noteikti nebūtu izdevies tik lielisks, ja ne galveno aktieru Raiena Goslinga un Reičelas Makadamsas nepārprotamā sajūtu ķīmija. Skatoties šo filmu, turi pie rokas kaudzi salvešu!

Notinghila (Notting Hill)

Džūlija Robertsa varētu būt augstākās klases slavenība, taču šajā ainā viņa ir “parasta meitene, stāvot puiša priekšā un lūdzot, lai viņu mīl.”

Kuru filmu tu pievienotu šim sarakstam?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsAtrast savu milestibu 3
Nākamais rakstsGet free or die tryin’