11.4 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Atrast savu milestibu 4

 

Tuvojoties pecpusdienai arvien biezak iedomajos par gaidamo zvanu. Ko teiksu, ka norisinasies saruna? Vai vispar mums bus par ko runat? Vai nebus mulsinosas klusuma pauzes.

   Pec darba devos pie koleges, vakara bija paredzeta darba ballite. Vina jau mani gaidija, steidzigi atvera durvis, terpusies halata un tiko izmazgatiem matiem: “Sveika, nac ieksa, es tiko no dusas.” “Padzersim atri kafiju!” vina teica, iespiezot kafijas automata pogu. Virtuve, pie letes un augstiem adas kresliem, baudijam kafiju un parspriedam dienas notikumus, terpu un matu sakartoju izveli vakaram.  Ik pa laikam paskatijos pulksteni, vajadzeja sanemties un zvanit.

     “Klausies, man vajag piezvanit, tu neiebilsti?” jautaju ar majienu, ka labprat to daritu vienatne. “Oh nee, viss kartiba, es iesu izzavesu matus” smaidigi vina atrauca.

Kadu mirkli tureju atvertu kontaktu listi un skatijos taja. Velreiz dzila ieelpa un drosibas pec noklepojos, man stressa situacijas gadas, ka kakls aizziet ciet.

“Peeeeeep- peeeep” leni skaneja signals un peksni “Hallo” izdzirdeju vina balsi. Es  piecelos no kresla! “Hey!” nedrosi teicu. “Oh, ta esi tu! Cik jauki, ka piezvaniji! Pabeidzi darbu?” vins jautaja. Vina balss ir viriskiga, bet reize maiga un mazliet klusa. “Ja, tagad gatavosos ballitei” jau mazliet drosak atbildeju. “Pagaidi, es esmu darijumu vakarinas, es izziesu ara” vins turpinaja “taaa, jau ir labak”. Vina balsi paradijas  satraukums, bet tas kaut ka nomierinaja mani. Saruna raisijas vieglak, neka biju cerejusi. Un tad vins jautaja:” Ko tu doma par to, ka ta iedevu savu numuru tev?” “Man tas likas jauki, protams, ja vien tu nedod to daudzam” atbildeju un mazliet iesmejos. “Hahaha” atskaneja smiekli. “Ne, ne tas nav mans triks!” caur smiekliem atbildeja Semirs. “Vienkarsi, es skatijos uz tevi, ka tu tur stavi, tavu smaidu un acu skatienu. Tas bija tik skaisti. Taja bridi es sajutu ko neparastu. Iedomajos, ka tu varetu but perfekta sieviete man” vins turpinaja “Es nevareju to ta atstat, es nemekleju savu draudzeni, es atnacu speciali atpakal, lai iedotu tev numuru.”

“Es priecajos, ka tu to izdariji” pie sevis smaidot, atbildeju. “Kad tev ir brivdienas?” vins uzdeva jautajumu. “Hmm pirmdiena un otrdiena man bus brivas” domigi noteicu. “Varbut, ja tu velies, mes varetu satikties? Man loti gribas tevi atkal redzet. Es daudz ko tev gribu pateikt, bet pa telefonu es nespeju to izskaidrot” vins turpinaja.

“Labi, tad ieskaties sava planotaja, un ja kada no tam dienam tev ir brivs laiks, mes varam satikties” apstiprinosi atbildeju. “Ok, sarunats, es padosu tev zinu! Izklaidejies labi ballite, lai tev jauks vakars” Sertans miligi teica. “Paldies, tev ari” klusu atbildeju.

    Starp dievigiem edieniem, vina glazem, smiekliem, trakuligam dejam ar geju kolegiem, devos uz damu istabu atsvaidzinat lupu spidumu. Ielukojos letefona, bija zina no vina. “Otrdien ir ok 🙂 Mes varam satikties. Kad iesi gulet saldus sapnisus tev :* “

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsGet free or die tryin’
Nākamais rakstsMūžam jaunā Berlīne