15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Get free or die tryin’

 

It kā jauna, it kā skaista, kopā ar vairāk, nekā fantastisku vīrieti, laikam jau arī gudra, bet par to, lai spriež citi. No gribasspēka Dievs manā kontā iedalījis apaļu nulli. BET! Esmu nolēmusi to mainīt. Kā Skarleta O’Hāra no Vējiem līdzi – par to es domāšu rīt! Bet šoreiz pavisam bez jokiem – es rīt atmetīšu smēķēšanu!

 

Kopš četrpadsmit gadu vecuma neesmu atmetusi savu 8,3 cm īso un absolūti neveselīgo hobiju pat ne uz dienu. Esmu kopā ar vīrieti (aizvakar nosvinējām savu pirmo gadadienu), kurš ir sportisks nesmēķētājs. Un padomā tik – esmu tik kaislīga smēķētāja un šī vīrieša mīlētāja, ka spēju tos apvienot. Varbūt manī ir kāda drusciņa gribasspēka. 🙂 Viņš mani ir lūdzies, viņš mani ir nīdis… bet mana mazā draudzene cigarete viņu vienmēr ir uzveikusi ar darvainiem tekstiem: kad pienāks laiks, kad palikšu stāvoklī, kad nebūs tik stresains laiks, kad.. kad…, tad arī bez problēmām atmetīšu.

 

Dāmas, uz manas virtuves letes ir mani smēķēšanas atmešanas galvenie palīgi: Nicorette košļenes (4mg – jā, tieši tik ļoti es smēķēju!), pomelo (izrādās – tieši šodien sākas sezona), karaliskais riekstu un žāvētu augļu maisījums. Zinu, ka ar šiem palīgiem man būs par maz, tāpēc no šodienas (jā, šis ir mans pirmais jebkad publiski veidotais blogs) rakstīšu par to, kā man iet… vai neiet. Es ļoti priecāšos un būšu pagodināta, ja jūs skaistās un lieliskās lēdijas būsiet ar mani – dalīsieties pieredzē, kopā ar mani atbrīvosieties no saldeni-rūgtā grēka vai vienkārši atbalstīsiet ar kādu labu padomu (zinu, ka jums visām ir pilnas kabatas ar padomiem!).

 

Ps. – Teātra-mīlēm viennozīmīgi iesaku Dailē apmeklēt “Vējiem līdzi” izrādi – zosāda un asaras 4h un 40min garumā garantētas. Bet tikai tām, kuras iepriekš jau izlasījušas abas “Vējiem līdzi” grāmatas, kas ir vēl iedvesmojošākas un elpu aizraujošākas par izrādi! 🙂

 

AIZIET!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.