9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Atrast savu milestibu 5

 

Visu dienu biju haotiska un nevareju sakopot domas. Joprojam nebija ari randina plana. Pecpusdienu pavadiju gulta, ik pa laikam iemiegot.

    Pedeja bridi, kad bija jau laiks gatavoties tiksanai, sedeju virtuve halata un siltajas cibas, dzeru kafiju un domas parskatiju savu drebju skapja saturu. Bija divi varianti ka gerbties. Padoms no manas draudzenes, kura mil tetovejumus, hardcore partijus un sliktos viriesus – “seksigi, pec iespejas kardinosak”. Un padoms no mana geju drauga- “vienkarsi, next door girl ir labakais variants”.

Apvienoju abus. Melni skiny dzinsi, melna maicina, besi, augstpapezu zabacini un besa, elastiga, augumam piegulosa jaka. Ar apalo suku ieveidotie mati mirdzeja un ieguts bija televizija izreklametais, neticamais apjoms. Tumsi dumakainas acis un maigas lupas. Izskatijos kaut kur pa vidu starp seksigo maitu un kaiminu meiteni. “Ta neko!” nodomaju, pagrozoties vel mazliet spogula prieksa.

    Iezvanijas telefons. “Es esmu klat, seit ir ritenu veikals un policija” domigi teica Semirs. “Iela ir ista, mazliet uz prieksu vel” caur smiekliem atbildeju “tu brauc, es iesu leja un sagaidisu tevi uz ielas”. Uzmetu uz pleciem savu beso kazocinu un skreju leja.  Uz ielas pieversu uzmanibu katrai garam braucosai masinai. ” Nav vins, nav vins, ari nav, OMG tas ir vins!!!!” iekliedzos pie sevis. Vins apstadinaja masinu, izkapa ara, staveja un smaidija. Gaidito, tradicionalo tris bucu vieta sanemu ciesu apskavienu un komplimentu: “Tu tik jauki izskaties!” “Kadi mums plani?” vins jautaja smaidot. Man joprojam nebija plana. “Mes varam braukt vakarinas uz centru, es zinu tur dazas jaukas kafeinicas, vai ari seit, netalu no manam majam ir viena loti jauka” izteicu savu piedavajumu. “Varbut tad braucam uz to tepat netalu, es braucu garam un domaju, ta ir skaista vieta” vins piekrita.

       Tas pats lielais pulkstenis pie sienas, vina pudeles, mikstie adas kresli viss bija tapat ka toreiz. Nekas nebija mainijies, iznemot vienu- virieti, pedejo reizi saja vieta biju kopa ar savu “lielisko”. Skatijos uz Semiru, vins bija svesinieks. Bet loti izskatigs svesinieks, tumsi zila krekla, zilos dinsos un adas kurpes.

Otrdienas vakaram neraksturigi, kafeinica bija daudz apmekletaju. Muzika savijas ar dobjam viriesu balsim, sieviesu smiekliem un apkalpojosa personala laipnajam uzrunam. Jutos mazliet neveikli par izveleto vieto, kaut kur bija pazudusi sis kafeinicas burviga aura un romantiska noskana.

Pasutijam edienus un nodevamies sarunam. Vins ir komunikabls, sabiedrisks, jautrs, ar labu humora izjutu. Dievina savus brala bernus, ievero veseliga dzives veida principus, mli savu darbu, bet ari labprat atpusas. Sarunajoties un malkojot sarkanvinu, nemanijam ka paskreja laiks.

“Varbut iesim un tu man paradisi pilsetas skaistakas vietas?” vins izteica piedavajumu. “Labprat” es to pienemu. Devamies uz masinu, vins maigi aplika savu roku ap manu vidukli. Lija smalks lietus. Mazas lietus lases nomainija lielas, un saka lit aizvien vairak, sacelas specigs vejs, kurs noraujot kokiem lapas grieza tas virpulos. Dardeja perkons un melnajas debesis uzplaisknija zibens. Mes sedejam masina un skatijamies viens uz otru. “Neticami” klusu cuksteju. “Mes brauksim tapat, nakti pilseta ir skaista” vins klusu atbildeja.

Bija gandriz pusnakts. Uz ielam nebija cilveku, ne viena masinas, bijam tikai mes. Vins brauca leni, joprojam debesis iekrasojas baltas un lietus lases sitas loga. Vins iebrauca liela pelke un iekliedzas “Free car wash!” Mes sasmejamies.

Paradiju vinam skaistakas vietas un ekas pilseta. Nakti tas izskatijas noslepumainas un mazliet baisas.

Mc Donalds ir katra pilseta, tad ari tur piebraucam panemt Latte. Sedejam masina, joprojam runajamies un smejamies, kaut ari nakosaja diena, mums abiem bija paredzeta saspringta darba diena. 

Atklajas vel kas, vina dzive ir bijusi dazadi notikumi, atgadinajumu par tiem nesa tetovejumu veida uz sava kermena. Uz manu lugumu paradit vins novilka kreklu. Skeleta galvasskauss ar milzigiem engelu sparniem rota vina visa vedera lejas dalu. Abas rokas un pleci ari ir klati dazadiem simboliem. Laba puse atspogulo navi, bet kresa, sirds puse ir saistita ar cilvekiem, kurus vins loti mil.

Es skatijos un kluseju, nekad mani nebija saistijusi tetovejumi vai tetoveti viriesi. Ari petot vina bildes facebook, neko tadu nemaniju. Tie visi bija nesen ieguti. Bet soreiz man tas patika. Perfekti trenetais augums, tetovejumi, apvienojuma ar inteligenci un klasisku izskatu.

       Pie manas majas atvadijamies un vins mani apskava, loti ciesi. Bet kaut kas man ta nelava aiziet, es pieliecos un noskupstiju vinu maigi, ar kopa saklautam lupam. Vins pieliecas tuvak un jutu vina lupas aizvien specigak. Mani nepamodas pavasaris ar maigiem taurinu sparnu vezieniem un galvu reibinosam sajutam. Bet nenoliedzami skupsts bija patikams.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.