3.7 C
Rīga
ceturtdien, 9 maijs, 2024

Vai Vīrietim… ir jāinteresējas par augspapēžu kurpītēm?

 

 

Īsumā – pavisam noteikti JĀ! Šo rindu autoram ir zināmi vismaz 6 iemesli, kamdēļ katram spēcīgā dzimuma pārstāvim būtu jāinteresējas vai, precīzāk, jāpievērš uzmanība pretējā dzimuma pārstāvei. Kura māk apieties arī šīm kurpītēm atraktīvajās kājiņās!

JO:

Ir starpība vizuāla un arī ausu skaņai- starp vienkāršu sievieti un sievieti UZ SPICENĒM! Visspilgtāk tas vizuāli izlec. Vīrieša acīm – tas ielec pavisam noteikti. Vēl pirmie vārdi pirmajā randiņā nav izskanējuši. Vien pirmais skatiens ir pārmīts. Un otrais skatiens vīrietim ir UZ KĀJIŅĀM un kas uz tām UZAUTAS! Dāmas savos slepenajos portālos mīl sacīties “vīriešu apaviem jābūt koptiem un slēgtiem (ne sandalēm)…”, bet pašas reizēm aizmirstas – arī pretējā virzienā iespējams kāds viedoklis!?

Atraktīvas Dāmas pacenšas augspapēdenēm iedot kādu skaņu akcentu. Arīdzan zināms, skaļu papēdīšu skaņa uz cietas virsmas … uzbudina uzmanību ja ne pusjūdzes attālumā, tad vismaz 30 metros visriņķī. Kārtīgam vīrietim nu ir skaidra zināšana – tuvojas SIEVIETE. Atkal lai ir kāds eksperments iz dzīves: tad kādā korporācijā līgumus vairāk noslēgs – Dāma uz spicenēm vai bikla brunete ar mīkstiem mokasīniem kājās? Rezutāts nav grūti paredzams…

Vīrietim būtu jāinteresējas par spiceņu vēlmi arī savas otrās puses adresē 🙂 Vēlme (ne-) nēsāt: daudzko izsaka par Sievietes raksturu. Spiceņu Dāma vienmēr būs ar tieksmi uz līdera lomu ģimenē un ārpus tās. Spiceņu Dāma vienmēr zina visas vērtības, un spiceņu Dāmai vajadzīgs arī Speciāls un nevienkāršs Vīrietis. Un vai tas ir slikti…

Dāma uz papēdīšiem– pavisam noteikti sekos līdzi poilitikai, ekonomikai, visām sievišķajām lietām. Un visai bieži – komandēs parādi/ firmā, ģimenē, valstī. Vai tas ir slikti?

Jāsaka, uzmācīga tieksme nēsāt spiceņu kurpītes… tumšās ielās liecina par jūtu nepastāvību. Ir sievietes – iekarotājas. Par tām publiskā telpā (smejos par šo teicienu- šādi padomju laikos apzīmēja sabiedriskās tualetes) praktiski nerunā. Jo “pieņemts” čalot: iekaro, redz, tikai vīrieši. Sievietēm ir gaidīšanas “misija”. Vai Dāmas tam piekrīt? Vīriešiem jāausās arī uz šo niansi.

Arīdzan vakara un nakts stundās… daudz interesantākas lietas un priekšspēles risināsies ar meiteni, kurai ir ar spicenēm uz “tu”. Visai droši domāju: sievietes, kas ar šīm kurpītēm ir uz “jūs”, attiecīgajās jūtās būs aukstākas un vienkāršākas. Jautājums – kas Vīrietim ir būtiskāk: klusums plus vienkāršība … vai lielāka mūzika un krāsainība.

Ko domājiet?

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.