9.5 C
Rīga
piektdien, 3 maijs, 2024

Mūsdienu sievietes un sabiedrība!

 

Noskatijos un turpinu skatīties realitātes šovu kurā sievietes tiek parādītas ne no tās labākās puses. Kas īsti ir noticis ar mūsdienu sievietēm..?Kurā brīdī notika tas lūzuma punkts kad šis viss sāka likties kā ikdienišķa norma mūsdienu sabiedrībā..?

  Kurā brīdī sievietes pazaudēja savu trauslo sievišķību un kļuva par mežonīgiem zvēriem kas metas kautiņos viena pret otru,pavada laiku naksnīgās izklaidēs ar alhoholiskiem kokteiļiem un krīt kārdinājumā ar katru vīrieti kas pasmaida skaistāk kā iepriekšējais kavalieris.

Kur sievietes ir pazaudējušas jeb nobēdzinājušas savu pašcieņu,mīlestību pret sevi. Vai šis viss nozīmē ka mūsdienu sievietes sevi tik ļoti neciena ka ir sākušas iet degredācijas ceļu,vai tieši pretēji viņas sevi tik ļoti ceļ saulītes gaismā,kad salīdzina un uztver sevi kā ko līdzīgu vīrriešiem? Nenoliegsim ka kādu laiku atpakaļ šī uzspīlētā sieviešu seksualitāte(visās to izpausmēs) tika slēpta un citu acīm nemanāma..bet mūsdienās par to kliedz uz katra ielas stūra,katrā naktsklubā-sievietes ir kļuvušas līdzvērtīgas Donžuana tipa vīriešiem.. Vai pasaule degradējas..?Vai tieši pretēji tas ir kāds jauns izpausmes veids kā kleidziens-mēs varam būt kā jūs vīrieši..?!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.