2.3 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Viņš mani pameta. Ko darīt un ko nedarīt?

 

Atkal…un atkal ir pienācis brīdis, kad esi palikusi viena, neizmērojamā tukšuma sajūta tevi pārņem no iekšas, nelaiž vaļā un spīdzina. Viņš tevi pameta, jo viņš ‘nezina‘ kāpēc, jo viņš nespēj atrast pareizo iemeslu un vārdus, lai pateiktu tev to, ka viss ir cauri. Šādā situācijā daiļais dzimums dalās 3 grupās:

1) Ilgi pārdzīvo šķiršanos;

2) Nedēļu pakreņķējas un tiek tam pāri;

3) Tiek tam pāri uzreiz.

Fakts kā tāds – lielākā daļa sieviešu, ja ne pat visas, vēlētos, lai šim procesam tiktu pāri ātri un bez sāpēm. 

Taču kā tikt pāri un iemācīties sadzīvot ar savu ikdienu, kurā nav ‘viņa‘? 

1. Nemeties tūliņ uz Vecrīgu vai vietējo krogu, kur ‘nodzert’ savas bēdas. 

*Sievietes, kuras tā dara, izrāda savu vājumu, protams, nav jātelo no sevis Ledus karaliene, bet kāds labums būs piedzerties un nākamajā rītā cīnīties ar paģirām + šķiršanās sāpēm?

2. Aizgāja viņš – pamaini savu vidi un ikdienu. Pārkārto istabu, uzsāc kādu aktīvu treniņprogrammu, lai vieglāk varētu ‘nosist’ laiku, paskaties filmu, satiecies ar draugiem, dodies pastaigās vai arī mans variants – paņem dzīvnieku no patversmes, jo pat muļķis zina to, ka sievietēm ir tieksme izrādīt uzmanību, no tā pieraduma grūti atbrīvoties.

3. NEBOMBARDĒ VIŅU! Neraksti viņam. Vismaz 3 dienas, neraksti: nekādas sms, ziņas feisbuka čatā, draugos vai skaipā. Kāpēc? Elementāri, viens nepareizs vārds no viņa puses, un tu eksplodēsi kā tāda atombumba. 

4. Pievērs uzmanību tam, ko tu publicē sociālajos tīklos.

*Šis punkts galīgi neapzīmē to, ka tev tagad jātec un jātaisa kāda seksīga bildīte vai arī jāizdzēš vakar uzņemtās bildes jaunajā apakšveļā, vai arī jāpublicē sava YT mūzikas video liste sociālajos tīklos. Pavisam vienkārši: Katru dienu ievieto kādu citātu, vēlams pozitīvu. Tas uzlabos ne tikai tev dienu, bet iespējams arī kādam citam. 

5. Ja tu gribi raudāt un čīkstēt, tad dari to spilvenā.

*Mūsdienās sociālie portāli ir ieņēmuši tik lielu daļu mūsu ikdienā, ka mēs nereti pat nepiefiksējam to, ko publicējam plašākai apskatei. Neizmanto twitteri kā savu kabatlakatiņu, feisbuku kā savu spilvenu un draugus kā citātu kartotēku. 80% cilvēku būs vienalga,15% cilvēki tikai priecāsies par tavām sāpēm, 5% tevi atbalstīs. Padomā kārtīgi, vai tam vispār ir jēga. Ja tu gribi izrunāties, tad satiecies ar draudzenēm.

Galu galā… beigas ir visa sākums.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.