20.3 C
Rīga
ceturtdien, 2 maijs, 2024

Kāda iespēja, ka viņš tevi krāpj?

 

Piedāvāju jums 10 dažādas situācijas, kas iespējams var norādīt uz to, ka jūsu mīļotais aizraujas ar citu!

 

 

Katrai sievietei IR JĀZINA šīs 10 krāpšanas pazīmes… Kāpēc? Tāpēc, ka veiksmīgas attiecības ir pamats labai laulībai. Dažreiz, kad esi kopā ar kādu jau ļoti ilgu laiku, nākas redzēt sava partnera ‘’neglīto pusi’’, kas var izvērsties arī krāpšanā, un visbiežāk tā arī notiek. Ja tas skar Tevi, un ja Tu neesi tam sagatavojusies morāli, tad šī situācija par pilnībā sagraut Tevi. Sāksim ar to, ka atklāšu šīs 10 pazīmes krāpšanā.

Viņa izskats.

Tātad, Tavs puisis, ar kuru Tu dzīvo kopā, pēdējā laikā ir bijis tāds, kurš neaizraujas ar skatīšanos spogulī vairāk kā 1 vai 2 reizes dienā, nemaina savu T-kreklu mājās, ja arī tas tiek sasmērēts, nepievērš uzmanību arī tam, ka viņa zeķes nejauki ož, nelieto pretsviedru dezodarantu, ja nu vienīgi tad, kad Tu izmisīgi esi viņam to lūgusi izdarīt? Un tad pēkšņi BUMS un viņam ir jauns matu griezums, jaunas drēbes, apavi, iespējams arī manikīrs vai pedikīrs… Par to jau nevajadzētu uztraukties, ja Tavs vīrietis ir sācis pievērst sev pastiprinātu uzmanību un sācis uzlabot savu izskatu, tas ir tikai pozitīvi…. bet, ja tas ir noticis pēkšņi un bez acīmredzama iemesla…Tavs vīrietis speciāli ceļas agrāk, lai ilgāk varētu pavadīt laiku pie spoguļa vannasistabā, tad iespējams, ka tur kaut kas nav ‘’tīrs’’.

Virsstundas darbā.

Nevar izslēgt iespēju, ka Tavs mīļotais vīrietis strādā virsstundas, lai nopelnītu vairāk naudiņas un varētu iegādāties Tev kaklarotu, kuru tik ļoti kāroji uz dzimšanas dienu…bet varbūt tas ir tikai iemesls, lai ilgāk atrastos ārpus mājas? Vai jūsu attiecības ir bijušas saspīlētas pēdējā laikā? Vai esi ar viņu par to runājusi? Nekad nebalsties uz tā, ka, ja viņš paliek ilgāk darbā, tad viņš Tevi krāpj. Tomēr, ja esi izskatījusi visus citus variantus un tas paliek vienīgais loģiskais variants, tad der uzzināt, ko viņš tajā darbā tik ilgi dara.

Pēkšņas rūpes par mašīnu.

Ir pagājušas tās dienas, kad pasūtīto picu kastes mētājās mašīnas aizmugurējā sēdeklī un mašīnā ož tā, ka tur būtu kāds noslēpis līķi? It kā jau liekas normāli, ja vīrietis rūpējas par savas mašīnas tīrību…bet,ja tu zini to, ka viņš to nekad tāpat vien nedara… Ir pamats uztraukties, uzvelc spiegu brilles un uzmanīgi papēti, kas tur notiek, varbūt atradīsi kādu pierādījumu krāpšanai! 

Citas krāsas mats.

Un šī jau ir klasika. Iedomājies, Tu kārto sava vīrieša drēbes un te pēkšņi no nekurienes parādās blonds mats ( ja esi blondīne, tad pieņemsim, ka brūns vai citas krāsas mats)… Ja saskaries ar šādu gadījumu, tad noteikti nāksies runāt ar savu mīļoto. Aizej uz viņa mašīnu, ja atrodi tur vēl konkrētās krāsas matus, savāc tos, un, kad būsi iztaujājusi viņu, uzzinājusi, ka iespējams viņš Tevi krāpj, iemet viņam visus savāktos matus sejā.

Kautrīgs Tavā priekšā.

Atceros gadījumu, kad draudzenes bijušais puisis bija nokrāpis viņu. Viņa to atklāja tikai dēļ tā, ka viņš vasarā staigāja ar augstās apkakles džemperi. Kāpēc? Tāpēc, lai noslēptu ‘’uzsūktos’’ zilumiņus uz viņa kakla un krūšu rajona. Lai Tu būtu zinoša, kad vīrietis cenšas kaut ko noslēpt no Tevis, piedāvāju dažas situācijas kā piemērus:

Viņš pēkšņi ir kļuvis kautrīgs un nevēlas pārģērbties Tavā klātbūtnē;

 

 

Viņš nodarboties ar seksu vēlas tikai tumsā;

 

 

Ja viņš vēlas mazgāties ar aizslēgtām vannasistabas durvīm;

 

 

Ja viņš visu laiku apkārt ir staigājis šortos un bez T-krekla, bet pēdējā laikā apģērbjas vairāk kā vajadzētu.

 

 

Vai ir vajadzīgi vēl kādi piemēri tam, ka viņš cenšas kaut ko noslēpt no Tevis?

Mīlestība nāk caur vēderu.

Ja Tu piedāvā viņam ieturēt kopīgas pusdienas, bet viņš kārtējo reizi atsaka tev, atrodot tam smieklīgus aizbildinājumus, iespējams, ka viņš tajā laikā ir aizņemts ar kaut ko citu, varbūt ar kādu citu. Kā rīkoties šādā situācijā? Pārsteidz viņu un ierodies viņa darbavietā, nepaziņojot viņam to iepriekš. Sagatavo piknika groziņu vai aizrunā galdiņu kādā tuvākajā kafejnīcā, viņš nespēs no tā izbēgt. Un, ja ar to vēl nepietiek, tad arī mājās viņš ir sācis kritizēt Tevis gatavoto ēdienu, lai arī Tu būtu pagatavojusi viņa mīļāko ēdienu, viņam vienmēr kaut kas nepatiks. Pietam, ja atnākot no darba, viņš nejūtas izsalcis, kaut arī iepriekš vienmēr bijis izbadējies kā vilks, tas nozīmē to, ka viņam ir vēdergraizes, vai arī viņš jau ir pavakariņojis. Krāpšana? Der uzzināt, kur un ar ko viņš ir bijis. 

Kas tā par smaržu?

Nevienam nav noslēpums, ka sievietes deguns uztver daudz labāk smaržas nekā vīriešu. Kā arī katrai sievietei piemīt sava īpatnējā smaka… un jo biežāk vīrietis uztver ar konkrēto sievieti kopā, jo vairāk viņam līdzi velkas šīs sievietes aromāts. Ja vairākus ‘’zēnu’’ vakarus pēc kartas esi sajutusi smaržas, kuras nu nekādīgi nepieder Tev vai Tavam vīrietim, pajautā viņam, kas tās par smaržām, un vai tās nav par sieviešķīgu priekš viņa. Pievērs uzmanību viņa reakcijai, tā ir izšķirošā šajā situācijā.

Meli – vistiešākā norāde uz krāpšanu.

 

Tas ir smieklīgi, kad vīrietis domā, ka viņš var samelot Tev un tiks sveikā cauri. Acīmredzot, viņš itin nemaz nebaidas no Tavām spējām sajust melus vairāku kilometru rādiusā. Protams, visi kādreiz samelo tos baltos, pūkainos meliņus, lai rastu sev mierinājumu vai labumu, un tas ir tikai normāli. Bet, ja Tu esi piefiksēju to, ka Tavs vīrietis ir pastiprināti sācis Tev melot, tur kaut kas NAV tīrs. Ir laiks piespiest viņu pie sienas un likt runāt! 

Interneta mīlestība.

Esi ievērojusi pēkšņu aktivitāti sava vīrieša sociālajos portālos… Pie datora viņš pavada visu savu brīvo laiku, un Tu esi pavisam pārliecināta par to, ka tas nemaz nav saistīts ar darbu. Esi piefiksējusi to, ka viņš pēdējā laikā ļoti bieži un ilgi čato ar kādu. Un pats interesantākais, kad Tu ienāc istabā, viņš strauji aizver visus interneta logus un sastingst kā aisbergs.Esi arī piefiksējusi to, ka viņam visur ir nomainītas paroles, kas liedz Tev pieeju viņa profiliem sociālajos tīklos. Patēlo nelielu hakerīti, papēti interneta pārlūkprogrammas vēsturi, varbūt tur atradīsi kaut ko interesantu, protams, ja vīrietis nav tik gudrs, lai pats neiedomātos izdzēst to. 

Sausās attiecības.

Kad bija pēdējā reize, kad jūs abi divi bijāt ļoti iekarsuši un pavadījāt kopā mežonīgu nakti? Kad jūs pēdējo reizi kaislīgi skūpstījāties, ka pat krītošais meteorīts nespētu jūs atraut? Visiem pāriem ir tādi brīži, kad neprasās pēc tuvības vai jebkādām citām jūtu izpausmēm. Bet, ja jūsu attiecības ir šajā punktā pārāk ilgi, tad tur kaut kas nav tīrs, Tu vai viņš, tas nu ir jānoskaidro jums pašiem. 

 
Izmant

otie avoti:http://allwomenstalk.com

 

 

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.