2.3 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Beztēma par neko

 

Kas gan ir sieviete bez aksesuāriem! Nespēju iedomāties sievieti, kurai nebūtu vismaz 2 apavu pāri un  vismaz 3 izejamās somas. Bet ne par to ir stāsts. Tirgus izpētes nolūkos ir nācies apstaigāt ne vienu vien veikalu realitātē esošu un daudzos virtuālos veikalus, kuri mūsdienā aug kā sēnes…Varētu salīdzināt ar šī gada baraviku gadu 🙂 Bet ne visas sēnes spēj izaugt – lielākoties tās tiek nogrieztas vēl neizaugušas… Veicot izpēti secinu, ka vairums šo veikalu piedāvā sievietēm iegādāties tūkstošiem aksesuāru….somas, maki, jostas, šalles….101 vienā krāsā….. bez krāsām mēs pazustu…. tikai tas viss ir ar 1000% uzcenojumu…Cik bieši tu iegādājies somu kuras cena ir virs 50€, aizej mājās atver virtuālo veikalu un tev kā par spīti izlec lapa ar to pašu somas uz pusi lētāku? 

Realitātē viss ir skumji…latvieši vai nu nemāk tirgoties vai vienkārši ir baigie materiālisti un cilvēciskās vērtības tiek aizmirstas! 

Atklāšu Jums tirgotāja noslēpumu! Tikai kššššš viss ko redzat veikalos patiesībā maksā kapeikas….un Jūs pārmaksajat  desmitiem  reižu…..

 

Jā protams ir variants – koppasūtījumi….bet vai esat atradusi tādu organizētāju , kurš neliek šo lielo uzcenojumu ….kurš meklē atrod 🙂  

 

Iesaku visām – vienmēr pārbaudiet vai pašas nevar iegādāties stipri lētāk,nekā Jums tiek piedāvāts, jo ir skumji noraudzīties kā latvietis latvieti apšmauc….

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.