3.2 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Lietus sandaļu šovs – 1. 2015. gada 24. marts

 

 

Principā viss notiek.

Maira un Pērle satikās kādā nepastarpinātā jūrmalā. 

Sākās saruna- – Labdien!– Ā, sveiki, – Pērle atņēma sveicienu.– Mēs jau sazinajamies! Cik labi ka atnācāt. – Maira gaiši pasmaidīja. Apkārt bija saulaina vasara, smiltis sausas. Un jūras viļņi tepat netālu.

No jūras puses šajā tveicīgajā pēcpusdienā vilka daža vēsa vēsma.Mairai šis karstums nebija šķērslis sarunai… – Iesim tuvak pie jūras.– Jā, jā, es arī ilgojos. Redziet, kādas mums kurpītes kājās!

Skatus tā vien vilka šī jūra.

————– 

Perle tā kautrīgi pasacīja: – Es gan nezinu, Latvijā neviens tā nedara. Man kopumā patīk, ja lietus laikā ir sandalītes kājās. Bet esmu tik kautrīga!

– Ko dariet ikdienā?

– Strādāju. Kādā diezgan garlaicīgā ofisā. Man Jūsu piedāvājums ir tik negaidīt, taču reizē arī intriģējošs. 

Maira pasmaidīja: – Viss reiz ir pirmo reizi.

– Kaut kā man vienmēr sanāk jaunas lietas darīt. Bet šī ir tik amizanta!

—————-

Pēkšņi Pērle iesacījās: – Manas sandales ir tik slapjas. Pat ne lietū tās izmircināju. Vai viņas neizjuks?– Ceru, ka tās nebija gluži pirmajā svaigumā. – Nē, es vēl vakar ar viņām uz darbu gāju.– Rīt tās gan būs jāžāvē. . Ai – ko tad mēs runājamies pr tādām utilitārām lietām! Baudam tagadējo mirkli 🙂Jā, jā 🙂 🙂

—————–

Laiks iet uz priekšu. Tad nu pirmajā “Lietus sandaļu” šovā… sarunas beidzas.– Pusstundu pastaigājām, jāiet uz māju… – Pērle sacīja.– Kādas sajūtas?– Oi, pavelkošas. Romantiskas un vasarīgas. Daža bilde sanāks.– Protams, paldies par dalību! Sazināsimies.BILDES!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.