2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Locītavu sāpes

 

Ik dienas mēs pakļaujam sevi ļoti lielai slodzei, jo īpaši šai slodzei tiek pakļauts mūsu organisms, muskuļi un muskuļu-skeleta sistēma, kurai nereti fizisko aktivitāšu vai darba pārslodzes dēļ nākas arī ciest un sagādāt mums daudz dažādu veselības problēmu, vai ļoti nepatīkamu izjūtu – sāpes.

Kā saka ārsti un zinātnieki – sāpes ir organisma palīgā sauciens un ļoti spēcīgs signāls, kas liek saprast to, ka konkrētā vietā kaut kas ir nogājis pavisam greizi un sistēma vairs nestrādā tā, kā tam būtu jābūt. Sāpes var izjust teju it visur, izņemot dažas iekšējo orgānu sistēmas, kā smadzenes, kauli, gremošanas trakts, taču ādā, nervos, locītavās, saistaudos, cīpslās, un citur sāpes ir izjūtamas ļoti viegli un nereti arī pavisam pēkšņi.

Mūsdienu aptiekā ir nopērkami daudz dažādi līdzekļi locītavu un muskuļu sāpēm, kas sola neticamus rezultātus, atbrīvošanos no iekaisuma un mūsu spēju ātri vien tikt aptakaļ uz kājām, taču bieži vien mēs nenojaušam, ka sāpes var liecināt par daudz nopietnākām problēmām, piemēram, mugurkaula disku iekaisumiem un izlīdumiem no vietas, vai citām slimībām, kas var atstarot dažādas formas sāpes uz dažādām ķermeņa vietām, ja tiek kairināti noteikti nervu galiņi.

Lai mazinātu šādu nopietnu veselības problēmu iespēju, kā arī izvairītos no muskuļu un locītavu sāpēm, pavisam noteikti ikvienam no mums ir jādara kaut kas lietas labā – sākot ar sabalansētu uzturu, kas nodrošinātu kauliem un citiem cietajiem saistaudiem pienācīgu mikro un makro elementu daudzumu, beidzot ar fiziskām aktivitātēm, pareizu stāju, pareizu sēžu un daudzām citām ergonomiski pareizām un efektīvām lietām.

Locītavas, muskuļi un cilvēka skelets ir nemitīgi jāuztur darba kārtībā, jānodrošina orgnaismu un ķermeni ar visām tam nepieciešamajām barības vielām, taču problēmu uzplauksnījuma gadījumā ir jārod iespēja ātri un efektīvi cīnīties ar problēmu. Ārsts jums var būt licis zaudēt liekos kilogramus, ieteicis fizioterapiju, elektroterapiju, injekcijas vai zāles. Bet nekas nepalīdz. Vai varbūt jūs cenšaties ignorēt sāpes, kaut tās pavada ikkatru jūsu kustību? Acīmredzamu uzlabojumu nav, jums viss ir apriebies un jūs esat padevušies. Ir laiks radikālām pārmaiņām!

Tieši šim nolūkam talkā nāk daudz un dažādi klīniski preperāti, kā piemēram, SustaFix un ArthroNEO, kuri stiprina locītavas, atjauno tajās zaudēto elastību, stoprina kaulus, atjauno muskuļu veselību un spēku, mazina iekaisumu audos, atvieglo sāpes un kustību spējas.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.