7.9 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Aprīļa Cosmopolitan ir klāt!

 

Ir iznācis pavasarīgais aprīļa Cosmopolitan, kas savā košumā nudien var sacensties ar pirmajiem pavasara ziediem vai krāsainajām kleitām veikalu plauktos. Aprīlī sievietes īpaši lielu uzmanību pievērš ne tikai kleitām un jaunākajām modes tendencēm, bet arī veselīgam dzīvesveidam – tieši pavasaris taču ir laiks, kad mēs visas vēlamies izskatīties lieliski! Tāpēc jautājām Cosmo vāka meitenei – supermodelei Mirandai Kerrai –, kā viņai izdodas saglabāt tik perfekti slaidu augumu? Viņa mums to labprāt pastāstīja, kā arī atklāja savu īpašo veselības recepti un to, cik ļoti dievina mātes lomu.

 

Arī šomēnes Cosmo nodevās mazliet trakiem eksperimentiem: mēs izaicinājām trīs sabiedrībā pazīstamas sievietes un atklājām viņu nedēļas ēdienkartes. Vai tu maz varēji iedomāties, ka modeles ēdienkartē atrodams pat iebiezināts piens ar cukuru un pelmeņi? Vairāk par to, ko ēd veģetāriete, eko vai junk-food cienītāja, lasi 76. lappusē.

Noteikti arī tu bieži esi aizdomājusies, kāpēc Holivudas slavenības vienmēr lepojas ar tik pārsteidzoši labu augumu. Mēs atklājām šo noslēpumu – atšķir 80. lappusi un iepazīsti populārākos zvaigžņu trenerus un viņu ieteiktos padomus, kas noderēs arī tev. Nākamajā lapā lasi par trim Latvijas zvaigžņu treneriem un viņu darba metodēm. Savukārt fitnesa guru Treisijas Andersones vingrojumus tvirtam viduklim atradīsi 84. lappusē.

Pavasara nogurums ir problēma, kas piemeklē daudzus. Taču ko darīt, ja nogurums tev ir nepārtraukts sabiedrotais, šķiet, ka galvā ir vate, un jau vairākas nedēļas tu neesi savā ādā? Iedarbīgus padomus lasi 89. lappusē!

Aprīlī populārākais sieviešu žurnāls Cosmopolitan ir saules un pozitīvisma pilns: 66. lappusē lasi trīs fantastiskus un iedvesmojošus stāstus par draudzību, bet 71. lappusē apkopojām noderīgus padomus prieka pilnam pusdienu pārtraukumam.

Vai zināji, ka seksā mēs esam tādi paši kā dzīvē? Izrādās, eksistē pieci seksa scenāriji, un varam derēt, ka starp tiem atradīsi arī savējo. Atceries – mainīt attieksmi pret seksu ir nedaudz vieglāk nekā mainīt visu dzīvi! Par dzīves un attiecību uztveri mums pastāstīja arī vairāki sabiedrībā pazīstami, brīvi un iekārojami vīrieši. Savukārt aizņemtās meitenes ar lielu interesi varēs lasīt 15 padomus, kas noderēs, uzsākot kopdzīvi ar mīļoto. Neaizmirsti, ka kopīgas intereses un sapņi ir attiecību dzinējspēks, bet mīlestība – kodols!

 

Lai tev spilgts un krāsām bagāts pavasaris!

Tavs Cosmopolitan.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.