11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Aplūko stilīgo Rabit!! papīra produktu kolekciju!

 

Grafikas dizaina apvienības Rabit!! (Rūta Briede, Artis Briedis) radīto papīra produktu līniju Rabit!! Paper Goods raksturo izmeklēta, videi draudzīga papīra izvēle un rūpīgs roku darbs.

 

Rabit!! Fabric Notebook ir unikāls produkts, kura radīšanā izmantoti retro audumi un šūšanas atgriezumi no modes dizaineru kolekcijām. Bloknotu izgatavošana ir roku darbs, ko veic grāmatsējēji ar 30 gadu pieredzi. Īpaši izstrādāta tehnoloģijai ļauj savienot dažādu faktūru un biezumu audums ar papīru, tāpēc no katra auduma veida izgatavoti ne vairāk kā 5 bloknoti.

Dizaina apvienība Rabit!! Paper Goods un zīmols QooQoo vēlas pievērst uzmanību pasaulē aktuālajam jautājumam par ilgtspējīgas modes attīstību. Jaunajai Rabit!! un QooQoo bloknotu kolekcijai tiek izmantoti īpašā QooQoo dizaina auduma atgriezumi. Bloknotus drīzumā varēs iegādāties www.qooqoo.lv

Rabit!! Notebook Brick ir mūsu atbilde tiem, kas Rabit!! bloknotus izmanto tikai īpašiem ierakstiem. Ar rokām izgatavotas septiņas A6 formāta burtnīcas no krāsainiem augstas kvalitātes papīriem ātrām skicēm un paliekošām idejām.

Hot Pad Book ir veidota kā pierakstu klade cilvēkiem, kas darba procesā nevar iztikt bez karsta dzēriena krūzes, kas reizēm mēdz sabojāt kādu svarīgu papīru vai grāmatas vāku. Klade ir korķa paliktņa un pierakstu klades apvienojums.

Iekšlapu papīra ražotājs Arctic Paper ir ieguvis starptautiski atzīto FSC (Forest Stewarship Council) sertifikātu, kas apliecina videi draudzīgu meža apsaimniekošanu.

Rabit!! papīra produktu kolekcijas iespējams iegādāties www.rabitpapergoods.com un veikalos: Rīgā – LUKABUKA Opera, LUKABUKA Riija, Galerija Istaba, Satori Telpa, Casa Nostra, Pērle. Valmierā – Galerija Laipa. Jelgavā – Dbdaba.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsLittle Things
Nākamais rakstsAprīļa Cosmopolitan ir klāt!