13.7 C
Rīga
piektdien, 17 maijs, 2024

Baudi kvalitatīvu mūziku Justīnas Stečkovskas koncertā!

 

Popmūzikas un džeza zvaigzne Justīna Stečkovska pagodinās Rīgu ar vienīgo solokoncertu Baltijas valstīs. 4. Maijā Latvijas Nacionālā operā varēsi baudīt īpašu noskaņu un kvalitatīvu mūziku.

Justīnas Stečkovskas iedziedātie albumi pārdoti vairāk nekā 700 000 kopijās. Viņa ir vairāku starptautisko balvu laureāte. Viņas pārsteidzošās balss diapazons – vairāk nekā četras oktāvas – iekarojis pielūdzēju sirdis ne vien dzimtajā Polijā, bet arī ārpus tās robežām.

Justīnas tēvs bija diriģents, kas lielu vērību pievērsa savu deviņu bērnu muzikālajai audzināšanai. Meitenei bija četri gadi, kad viņa pirmo reizi dziedāja publikai muzikālo ģimeņu konkursā. Tēvs vēlējās, lai Justīna kļūtu par vijolnieci, bet kopš pirmā solo meita sapņoja tikai par dziedāšanu.

Šodien Justīnas sapnis ir piepildījies: 12 publikas iemīļoti albumi, neskaitāmi koncerti un daudzas pašas komponētas dziesmas. Viņa ir saņēmusi dažādus apbalvojumus, pārstāvējusi valsti „Eirovīzijas” konkursā, piedalījusies muzikālos uzvedumos un vairākos Polijā populāros realitātes šovos. Atzinīgus vērtējumus izpelnījusies arī viņas aktiermeistarība.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.