8.7 C
Rīga
piektdien, 17 maijs, 2024

Dodies uz 17. Starptautiskā Baltijas Baleta festivāla atklāšanu!

 

Līdzīgi kā iepriekšējos gados, arī 17.Starptautiskā Baltijas baleta festivāla atklāšana notiks t/c “Origo” dzelzceļa stacijā piektdien, 27.aprīlī plkst. 17:00. Šogad atklāšana izcelsies ar krāsainu programmu caur dažādu tautu dejām.

Festivāla atklāšanas koncertā ar īpaši veidotu horeogrāfiju dažādu tautu dejām uzstāsies pazīstami tautas deju ansambļi. Savukārt, ar kontrastējošiem klasiskā baleta priekšnesumiem pārsteigs Latvijas Nacionālā baleta dejotāji.

Kā jau iepriekš ziņots, 17.Starptautiskais Baltijas baleta festivāls notiks Rīgā un Preiļos no 27.aprīļa līdz 28.maijam. Šogad mākslas cienītājus tas priecēs ar pasaules baleta zvaigžņu parādi Galā koncertā, Spānijas un ASV baleta dejas izrādēm, mākslas izstādēm, kino filmām par vācu dejas leģendu Pīnu Baušu un dejas šovu ar ekskavatoru. Pirmo reizi Starptautiskais Baltijas baleta festivāls pieteica sevi 1996.gadā.

Biļetes uz festivāla izrādēm vēl var paspēt iegādāties “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās visā Latvijā un internetā www.bilesuparadize.lv, kā arī Latvijas Nacionālās operas kasēs un pasākumu norises vietās. Sīkāku informāciju un detalizētu festivāla programmu var uzzināt festivāla mājas lapā www.ballet-festival.lv, kā arī sociālajos tīklos Twitter un Facebook.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.