17.8 C
Rīga
piektdien, 3 maijs, 2024

3. jūnijā Vērmanes dārzā norisināsies “Maziņš notikums ar lielu sirdi”

 

Svētdien, 3. jūnijā Vērmanes dārzā varēsi apmeklēt pasākumu ģimenēm “Maziņš notikums ar lielu sirdi: Palīdzi bērnam uzaugt ģimenē”. Pasākums tiek rīkots, lai popularizētu audžuģimeņu, aizbildņu un adoptētāju kustību.

No pulksten 12.00 būs iespēja iesaistīties dažādās radošās darbnīcās: T -kreklu pārtaisīšana jaunās rotās un galvassegās, portretu zīmēšana, masku darbnīca, baroka laika leļļu teātris, filca un papīra darbnīcas, konfekšu pušķi, latgaļu sēta, zumbas dejošana un prieka bikšu šūšana. Piepūšamās atrakcijas, lielie ziepju burbuļi, cukurvate un citi gardumi. Radošajā stūrītī būs iespēja baudīt ielu mākslu.

Pulksten 14.00 Brīvdabas koncertā “Maziņš notikums ar lielu sirdi” uzstāsies dziedošās ģimenes: Vītoli, Beitiki, Eriņi, Riči, Juris Kaukulis ar ģimeni, Sējānu ģimene. Mākslinieku vidū būs arī dziesminieks Haralds Sīmanis, kurš pats jau gandrīz 10 gadus ir audžutētis divām meitenēm un audžumamma Arta Šomase ar bērniem, kā arī Agnese Kaupere un Sanita Sējāne ar saviem bērniem. Ar siltiem apsveikuma vārdiem koncertu atklās eksprezidente Vaira Vīķe -Freiberga. Pasākuma noslēgumā pulksten 18.00 kinoteātrī “Splendid palace” būs skatāma izrāde “Minhauzena precības”.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.