1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Jau trešdien Igaunijas dziedātājas Iiris debijas albuma prezentācija Palladium

 

Jaunā un daudzsološā Igaunijas dziedātāja Iiris ar sava debijas albuma “The Magic Gift Box” prezentācijas koncertu trešdien, 13. jūnijā uzstāsies koncertzālē Palladium Rīga. Šis būs “Made in Estonia” vakars, jo koncertā piedalīsies vēl divas lieliskas igauņu grupas – Malcolm Lincoln un Tiger Milk. Biļetes var iegādāties internetā un Biļešu Serviss kasēs. Biļešu cena Ls 5.

 

Dziedātāja Iiris Latvijas mūzikas mīļotāju aprindās jau ir labi zināma. Latvijā dziedātāja debitēja 2010. gadā, kad iesildīja grupu Instrumenti koncertos Sapņu Fabrikā. Iiris jauno albumu “The Magic Gift Box” ļoti augsti novērtējuši mūzikas kritiķi. Viņas balss skanējums tiek salīdzināts ar tādām slavenām mūziķēm kā Bjorka, Regīna Spektore, Keita Buša. Tomēr Iiris spēj saglabāt savu unikālo skanējumu gan albumā, gan uz skatuves. Koncertos Iiris spēj ieraut īstā muzikālā pasakā, jo viņas vokāls no maiga vai pat hipnotizējoša var strauji pāriet agresīvā, un tik pat strauji atkal kļūt mierīgs. Galu galā neviens nespēj pretoties šai Igaunijas talantīgajai un apburošajai meitenei. Jauno albumu var iegādāties iTunes un mūzikas ierakstu veikalos.

Malcolm Lincoln ir labi pazīstams Latvijas indie mūzikas cienītāju vidū. Vairākas reizes šis duets ir viesojies I Love You bārā, kā arī kāpis uz I Love You skatuves Positivus festivālā. Arī viņiem iznācis jauns albums – “Loaded With Zoul”, kuru var iegādāties iTunes.

 

Igaunijas elektroniskās mūzikas grupa Tiger Milk savu debijas singlu “Another World” izdeva tikai 2011. gadā, bet patiesībā šajā grupā ir apvienojušies trīs Igaunijas deju mūzikā ļoti ietekmīgas personības – Eva K, Meelis Meri un Ville Veering.

Biļetes nopērkamas visās biļešu serviss kasēs un internetā.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.