9.3 C
Rīga
sestdien, 4 maijs, 2024

Positivus izziņo Red Bull Music Academy skatuves programmu

 

Pasaules mēroga deju mūzikas zvaigznes DJ ZINC, TNGHT (Hudson Mohawke x Lunice), Tom Middleton un Tiger & Woods uzstāsies uz Red Bull Music Academy skatuves, kas jau ceturto gadu pēc kārtas būs Positivus festivālā. Abas festivāla dienas uz Red Bull Music Academy skatuves uzstāsies pasaulē un Baltijā atzīti mūzikas mākslinieki. Latviju pārstāvēs Toms Grēviņš, DJ Rapa un ELVI/DUNIAN.

 

Britu DJ ZINC producējis vairākas deju skatuves himnas, zināmākās starp tām ir “Super Sharp Shooter” un Fugees “Ready or not” remikss – šie abi hiti joprojām satricina deju zāles. Zem nosaukuma TNGHT apvienojušies skots Hudson Mohawke un kanādietis Lunice varētu būt repa/trapa žanra Betmens un Robins. Abi pārstāv nākamās paaudzes elektronikas producentus, viņu dzīvās uzstāšanās iezīmē minimālas basa līnijas hiphopa ritmos, turpinot gadsmita sākumā Timbaland sākto stilu. Tom Middleton ir klasiski izglītojies pianists un čellists, kurš nezinātājiem ārēji ar savu bārdu un ierakstu kasti atgādina jebkuru dīdžeju, taču Tom Middleton ir īsts zinātnieks, speciālists, kurš izslāpis pēc visām mūzikas formām no breakbeat līdz barokam. Par noslēpumaino itāliešu boogie, house un compressed funk fusion duetu Tiger&Woods klīst daudz nostāstu. Ķermeniski viņi atrodas Eiropas ziemeļos un dienvidos, bet kopīgā Tiger&Woods apziņa atrodama dziļi kosmosā.

Pārējās apvienības, kas uzstāsies uz Red Bull Music Academy skatuves, būs DJ Rapa (LV), Brokenchord (LT), Kienra & ЯVRS (EE), Dave Storm (EE), Downtown Party Network (LT), Full Crate & Mar (NL), DJ Quest (EE), ELVI/DUNIAN (LV), Toms Grēviņš (LV), Tiger Milk (EE), OYT (EE), Jesse Boykins III (USA), Mr. Nestor (EE), Sander Mölder (EE).

Red Bull Music Academy radošās darbnīcas reizi divos gados notiek kādā no pasaules metropolēm un ir platforma mūziķiem, kas vēlas radīt jaunu mūziku. Šoruden Red Bull Music Academy norisināsies Ņujorkā.

Lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā – Positivus Festivāls 2012 šogad sesto reizi notiks 20. un 21. jūlijā Salacgrīvā. Biļetes uz festivālu nopērkamas tickets.positivusfestival.com, Biļešu Serviss kasēs un Nordea bankomātos visā Latvijā.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsĶermeņa stresa signāli
Nākamais rakstsDievišķīgs iedegums no Avon