13.7 C
Rīga
piektdien, 17 maijs, 2024

AERODIUM lidotājs uzstāda Ginesa rekordu

 

AERODIUM lidotājs Kaspars Rums pagājušajā nedēļā uzstādīja neiedomājamu Ginesa rekordu – izpildīja visvairāk triku vēja tunelī minūtes laikā. Sīvā cīņā Kaspars apsteidza konkurentu un izpildīja 16 salto minūtes laikā. Rekords tika veikts “World Guiness Records” Itālijas šova ietvaros un translēts “Channel 5” skatītākajā laikā.

Kaspars Rums, AERODIUM lidotājs un Ginesa rekorda titula ieguvējs: “Kad uzzināju par uzvaru, emocijas bija pacilājošas. Trīsas pārtapa par prieku, nogurumu nomainīja gandarījums un labsajūta par padarīto. Sākumā šķita, ka izredzes uzvarēt ir mazas, jo mans lielākais konkurents bija viens no labākajiem lidotājiem, ko pazīstu – Guntis Šefers. Cīņa bija ļoti sīva un rezultātā apsteidzu viņu tikai par vienu salto.”

AERODIUM jau kopš 2006. gada pārsteidz pasauli ar neticamiem lidošanas šoviem un paraugdemonstrējumiem, kā arī būvējot vēja tuneļus dažnedažādās pasaules vietās. Kaspars Rums ir AERODIUM lidotājs un instruktors kopš 2008. Gada un par saviem līdzšinējiem lielākajiem sasniegumiem uzskata dalību “World EXPO 2010” un iespēju būt par Džekija Čana dublieri lidošanas epizodēs viņa jaunākajā filmā. 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.