17.2 C
Rīga
sestdien, 4 maijs, 2024

Piesakies uz Cosmo seansu filmai “Romai – ar mīlestību”!

 

Izcilais režisors Vudijs Alens mīlestības apliecinājumu skaistākajām Eiropas pilsētām turpina ar filmu par “mūžīgo pilsētu” – Romu.

 

Pēc panākumus guvušajām lentēm “Vikija Kristīna Barselona” un “Pusnakts Parīzē” seko romantiska komēdija “Romai – ar mīlestību”, kurā savijas vairāki komiski un romantiski stāsti. Filmā darbojas tādas zvaigznes kā Penelope Krusa, Aleks Boldvins, Elēna Peidža, Džese Eizenbergs un citi. Arī pats režisors un scenārija autors Vudijs Alens atgriežas uz lielā ekrāna!

Lai pieteiktos uz filmas seansu, līdz 8.oktobra plkst. 12:00 sūti pieteikuma vēstuli uz kino@cosmopolitan.lv ar norādi “Piesakos Cosmopolitan kino seansam!”. Vēstulē mini savu vārdu, uzvārdu, telefona numuru, kā arī abonēšanas laika periodu, ja esi Cosmopolitan abonents (tas tev dos priekšroku biļešu izlozē). Ņem vērā, ka tev obligāti ir jābūt Cosmopolitan profila sekotājam portālā Draugiem.lv, Twitter.com vai Facebook.com, tāpēc norādi, kurā portālā tu mums seko. Obligāti norādi, ja vēlies apmeklēt filmas pirmizrādi 11. oktobrī k/t Citadele(Forum Cinemas) plkst. 19:00; k/t Multikino (Rīga Plaza) plkst. 19:15; vai k/t Cinamon (Alfa) plkst. 19:45. Vērā tiks ņemti tikai tie pieteikumi, kurus saņemsim no 2.oktobra līdz 8. oktobra plkst. 12:00. Ielūgumi uz šo filmu Cosmo lasītājām tiks piešķirti izlozes kārtībā!

Kā vienmēr, arī šoreiz Cosmo seansos tu varēsi laimēt lieliskas kosmētikas dāvaniņas. Turklāt pirms kino Citadeles un Multikino seansiem varēsi nobaudīt dzērienus – lieliskos Somersby sidrus!* www.somersby.lv

 

* Alkohola lietošana ir kaitīga veselībai.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.