0.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Perfekts vakars mājās

 

Kurš gan teicis, ka mājās pavadīts piektdienas vakars ir sliktāks nekā iziešana sabiedrībā? Tā tas noteikti nebūs, ja sekosi Cosmo ieteikumiem neaizmirstama un patīkama vakara baudīšanai, neizejot pilsētas ielās.

Izslēdz telefonu vai vismaz atvieno interneta pieslēgumu

Facebook un Instagram satura atjaunināšana varētu šķist lieliska nodarbe vakaram mājās, bet ja tur ieraudzīsi tikko publicētās fotogrāfijas no notikumu vietas lieliskā draudzeņu ballītē, tev ap sirdi vieglāk nepaliks. Tici mums, vienas nakts laikā sociālajos tīklos tu nepalaidīsi garām neko ārkārtīgi svarīgu – un ja nu tomēr, tad nākamajā rītā varēsi visus jaunumus veiksmīgi atgūt.

Nedari lietas, kuras tu atstātu novārtā, ejot ballēties

Padomā pati – ja tu piektdienas vakarā spraigi gatavotos Vecrīgas iekarojumiem, tu taču nestresotu par nenomazgāto rīta kafijas krūzīti. Vakars mājās viegli vien var pārvērsties par uzkopšanas vakaru, bet visi taču zina – šajā nodarbē jautrības faktors ir gaužām mazs.

Ļauj sev tērēt naudu

Apdomā, cik daudz tu būtu iztērējusi, ja vakaru pavadītu ballējoties. Vakariņas, dzērieni un taksometra izmaksas ātri vien sastādītu visai pieklājīgu summiņu. Pat tad, ja tu centies ietaupīt, paliekot mājās, noteikti neliedz sev iegādāties picu, desertu vai vīnu kā atlīdzību par to, ka tu neiztērēsi visu vīkenda budžetu par pāris uzcenotiem kokteiļiem.

Izplāno izklaides

Ja tu centies izbaudīt nakti bez konkrēta plāna, visticamāk, tu attapsies, pavadot savu vakaru pie TV ekrāna un skatoties draņķīgas pārraides. Padomā, vai nav kāda filma, kuru jau sen esi vēlējusies noskatīties!

Izdomā plānu arī rītdienai

Vakars, kas pats par sevi ne ar ko neizceļas, būs daudz patīkamāks, ja apzināsies, ka tev ir kaut kas, ko gaidīt. Izbaudi visu dienas burvību, pamostoties laicīgi no rīta un sarunājot brokastis ar kādu sen nesatiktu draugu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.