10 C
Rīga
ceturtdien, 9 maijs, 2024

13.oktobrī Amber Muse ielūdz uz pasākumu “Berlin Callin”

 

Sestdien, 13.oktobrī, Amber Muse turpina muzikālo ceļojumu pa pasaules pilsētām: nākamā pietura Vācijas galvaspilsēta. “Berlin Callin” galvenais viesis būs Dairmount, ierakstu kompānijas Room With A View priekšnieks. Kopā ar viņu pasākumā uzspēlēs arī latviešu grupas Phonetica dalībnieki – Max Lomov, ZaZzy un Bogdan Taran. 

Pasākuma galvenais viesis Phil Dairmount jeb vienkārši Dairmount ir leibla Room With A View repertuāra iedvesmotājs, menedžeris un autors. Šis leibls tika izveidots 2009.gadā un jau īsā laikā ir savācis pamatīgu mērķauditoriju dīdžeju un klaberu vidū. Viņa plašu kolekcijā, kuras tiek vāktas kopš 80-ajiem gadiem, ir dzirdamas džeza, latino, hip-hopa, Detroitas techno, house un afro-funk vēsmas. Ar augstāko meistarību viņš žonglē ar šiem mūzikas stiliem, līdz ar to padarot savus setus īpašus un baudāmus gan dejotājiem, gan dažādu mūzikas stilu piekritējiem. Pasākumā uzspēlēs arī Latvijas projekta Phonetica dalībnieki Max Lomov, ZaZzy un Bogdan Taran.

“Berlin Callin” ar galveno viesi Dairmount notiks “Secret Garden” Grēcinieku ielā 28, plkst. 23:00. Ieeja pēc viesu saraksta – 3 Ls, pārējiem – 5 Ls. Pieteikšanos viesu sarakstam var veikt aizsūtot savu vārdu un uzvārdu uz info@ambermuse.com. Galdiņu rezervācija zvanot uz +371 2022 9999.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.