14.3 C
Rīga
piektdien, 3 maijs, 2024

Klāt spožais decembra Cosmopolitan!

 

Gada spilgtāko un gaidītāko ballīšu sezona ir klāt! Vai tu plāno ģimenisku pasēdēšanu Ziemassvētkos, traku Jaungada ballīti kopā ar draugiem vai vienkārši meklē idejas lieliskam svētku mēnesim, decembra Cosmopolitan būs tavs labākais ceļvedis un palīgs, lai viss izdotos nevainojami.

Šomēnes mūsu vāka zvaigzne ir filmas Nezūdošais ļaunums (Resident Evil) aktrise Mila Jovoviča, kura smejas – lai gan uz ekrāna viņa sadevusi ne vienam vien zombijam, dzīvē viņa nevienu no tiem nav fiziski ietekmējusi. Intervijā ar Cosmo viņa padalījās ar veselīga dzīvesveida idejām un interesantiem sīkumiem par ikdienu, aizrunājoties no spraiga sižeta filmām līdz tērpu modelēšanai, mātes lomai un pat ēdiena gatavošanai.

Mēs parūpējāmies, lai šomēnes Cosmo tu atrastu visu vajadzīgo perfektai svētku sezonai. Un sakot “perfektai”, mēs patiešām tā domājam! Tu jau zini, ka Ziemassvētku un Jaungada virpulis ar dāvanām, eglītēm un saldumiem nereti sagādā īstas galvassāpes. Lai no tām izvairītos, seko mūsu padomiem! Tajā atradīsi gardas un vienkāršas receptes svētku maltītei, padomus viesu uzņemšanai un svētku dekorācijām. Nemaz nerunājot par Jaungada ballītes scenārijiem, atraktīvām spēlēm, padomiem kā ātri un veiksmīgi sagatavoties ballītei, izvairoties no pirmssvētku stresa. Decembra numurā tu atradīsi arī īpaši oriģinālu dāvanu ceļvedi. Īsāk sakot – jaunais Cosmo ir must-have, ja vēlies, lai svētku sezona tev izdodas nevainojami!

Nav noslēpums, ka būt vienai svētku sezonā ir visai nelāgi. No vienas puses apkārt notiekošais liecina, ka šis ir gada visbrīnišķīgākais laiks, bet no otras puses – tev šīs cilvēku apgarotās sejas vienkārši krīt uz nerviem. “Daudzas sievietes svētku laikā nespēj sadzīvot ar vientulību, tāpēc turpina bezjēdzīgas attiecības vai arī uzsāk tās ar stipri viduvēju nesen iepazītu vīrieti, lai tikai svētki nebūtu jāpavada vienai”, norāda attiecību eksperte Emija Laurenta. Bet pirms pārāk cieši pieķeries Misteram Tūlīt un Tagad, izlasi mūsu rakstu 56. lappusē un pārliecinies, vai neesi ierauta šajā mīlestības svētku jezgā!

Ja vēlies uzkarsēt ziemīgās naktis kopā ar mīļoto, ieskaties 100. lappusē – tajā tu atradīsi leģendāro Cosmo kamasūtru. Kad Cosmo nāk klajā ar seksa pozām, tas ir līdzvērtīgi kārtējai iPhone modeļa laišanai tirgū – pārsteidzoši labie jaunumi liek publikai noelsties. Iepazīsti un izmēģini pikantās pozas arī tu!

Kas gan būtu decembris bez satriecošas modes! Un tās šomēnes Cosmo lapās netrūkst. Sākot ar kaislīgi sarkaniem akcentiem, ballīšu kleitām, clutch somām, augstpapēžu kurpēm un pasakainām rotām, šomēnes tu Cosmo lapās atradīsi pilnīgi visu vajadzīgo, lai kļūtu par vakara karalieni. Ja vēlēsies pārsteigt visus ar grimu, iedvesmojies no mirdzošajām make-up idejām. Tā radīšanu ietekmējis bezgalīgais kosmoss un tā noslēpumi.

 

Lai tev silti, balti un pūkaini!

Tavs Cosmo

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.