15.2 C
Rīga
svētdien, 5 maijs, 2024

Apmeklē Pikošanās čempionātu!

 

Sestdien Mežaparka atrakciju un atpūtas kompleksā “Rīgas Sniega parks” notiks trešais Latvijas Pikošanās čempionāts, uz kuru esi aicināta arī tu. Pasākuma laikā čempionāta dalībnieki varēs piedalīties dažādās ziemas sporta aktivitātēs, kā arī kopā ar Lauri Reiniku iemācīties ziemas neoficiālo himnu “Piko, piko vēl” un tās īpašos deju soļus. Tev būs arī iespēja izmēģināt jaunāko un garāko Rīgas tramvaju un ar to dodoties uz un no sacensībām Mežaparkā.

Iesildīšanās Pasaules Sniega dienai, kas ik gadu notiek 20.janvārī, notiks Mežaparka atpūtas kompleksā “Rīgas Sniega parks”. Šogad sacensībām reģistrējušies vairāk nekā 1000 dalībnieku, kas piedalīsies tādās pikošanās disciplīnās kā „Sniega piku basketbols”, „Sniega kērlings”, „Actimel ķegļi”, „Sniega piku labirints”, „Greizie spoguļi” un citās aktivitātēs. Kā katru gadu, arī šoreiz visas čempionāta aktivitātes būs bez maksas. Disciplīnās varēs startēt individuāli vai grupās – tās veidotas dažāda vecuma un interešu cilvēkiem.

Sinoptiķi prognozes liecina – vidējā temperatūra sestdien varētu būt -13 grādi. Līdz ar to Pikošanās čempionāta organizētāji aicina cilvēkus ģērbties piemēroti laikapstākļiem. “Pasākumā būs daudz fizisko aktivitāšu ne tikai dalībniekiem, bet arī faniem. Dalībnieki varēs sasildīties ar siltu tēju. Tajā pašā laikā iesakām apmeklētājiem izvēlēties siltas un atbilstošas ziemas drēbes – ņemiet līdzi vairākus pārus cimdu, šalli un siltu cepuri!” saka Gunta Jurča, Actimel zīmola vadītāja Baltijas valstīs un viena no pasākuma iniciatorēm.

19. janvārī par godu trešajam Latvijas Pikošanās čempionātam garākais tramvajs Rīgā izbrauks no pieturvietas Stacijas laukums plkst. 10.30. Beidzoties pasākumam, tramvajs uzņems pasažierus un izbrauks no pieturvietas Mežaparks (pie Zoodārza) plkst. 16.00. Rīgas dome lūdz ņemt vērā, ka jaunais tramvajs 19. janvārī kursēs ekspreša statusā, t.i., neapstājoties pieturvietās (tikai galapunktos).

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.