12.8 C
Rīga
svētdien, 5 maijs, 2024

Seksīgais Raiens pievērsies rokdarbiem

 

Iespējams, kāds aktieris pēc saspringtas darba dienas uzjauc gardu kokteili. Savukārt kāds cits izmanto katru mīļu brīdi, lai pagulētu. Bet ir arī tādas zvaigznes, kas pievēršas rokdarbiem! Kā Raiens Goslings atklājis Austrālijas GQ žurnālam, viņš sācis adīt.

Pavisam nesen kinoteātros parādījusies filma “Gangsteru mednieki” (Gangster Squad, 2012.g.). Pievilcīgajam aktierim spriedzes šajā trillerī noteikti netrūka. Filma ir par kriminālo aprindu vidi Losandželosā. Pilsētas slepenpolicija piesaka karu gangsteriem un mafijas bosam. Filmas zvaigzne Raiens Goslings atklāj, ka adīšana ir lielisks veids kā atslābināties saspringtā dienā. Un, ja vien būtu tāda iespēja, viņš to darītu visu dienu.

Kā aktieris nonāca pie šī atklājuma? Neatvairāmā auguma īpašnieks filmējies filmā “Lars un īstā meitene” (Lars And The Real Girl, 2007.g). Viena no epizodēm esot bijusi jāpavada istabā, kas pilna ar gados vecām kundzītēm, kuras adījušas. Tā kā šajā istabā aktieris pavadījis visu dienu, vecās kundzes Raienam esot iemācījušas adīt. “Tā bija atslābinošākā diena manā mūžā”, žurnālam “GQ” atklājis aktieris. 

Kadrs no filmas “Gangsteru mednieki”. Publicitātes foto.

Teksts: Madara Ozoliņa

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.