19.3 C
Rīga
piektdien, 3 maijs, 2024

Piesakies uz Cosmo seansu filmai “Terēze”!

 

Nenokavē iespēju pieteikties Cosmo kino seansam 28. martā un esi pirmā, kura noskatās franču kino klasiķa režisora Kloda Millera drāmu “Terēze” ar Odriju Totū galvenajā lomā!

 

Francija, 1926.gads. Bordo reģionā, kur laulības tiek slēgtas kaimiņu starpā, lai apvienotu īpašumus, jaunā sieviete Terēze kļūst par turīgā zemes īpašnieka Deskeirū kundzi. Terēzes radikālie uzskati nesaskan ar vietējām paražām, un viņa meklē iespējas atbrīvoties no sev nolemtās laulības, lai dzīvotu pilnasinīgu dzīvi. Kad viņas dzīve ar nemīlamo vīru pārvēršas par īstu elli, Terēze izlemj spert ārkārtējus soļus…

Lai pieteiktos uz filmas seansu, līdz 25. marta plkst. 9:00 sūti pieteikuma vēstuli uz kino@cosmopolitan.lv ar norādi “Piesakos Cosmopolitan kino seansam!”. Vēstulē mini savu vārdu, uzvārdu, telefona numuru, kā arī abonēšanas laika periodu, ja esi Cosmopolitan abonents (tas tev dos priekšroku biļešu izlozē). Ņem vērā, ka tev obligāti ir jābūt Cosmopolitan profila sekotājam portālā Draugiem.lv, Twitter.com vai Facebook.com, tāpēc norādi, kurā portālā tu mums seko. Obligāti norādi, ja vēlies apmeklēt filmas pirmizrādi 28. martā k/t Citadele (Forum Cinemas) plkst. 19:00 vai k/t Multikino (Rīga Plaza) plkst. 20:15. Ielūgumi uz šo filmu Cosmo lasītājām tiks piešķirti izlozes kārtībā!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDrošības ilūzija
Nākamais rakstsTuvojas RIGA FASHION WEEK