10.3 C
Rīga
ceturtdien, 2 maijs, 2024

Rīgā notiks skaistumkopšanas un veselības izstāde “Expo Beauty 2013”

 

No 12. līdz 14. aprīlim Rīgā notiks starptautiskā pavasara izstāde “Expo Beauty 2013”. Ikgadējā Expo Beauty izstāde notiek jau kopš 2009 gada. Šogad piedalīsies vairāk kā 100 dažādi uzņēmumi no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Polijas, Ukrainas un Baltkrievijas, kas atvedīs inovatīvus sejas un ķermeņa kopšanas līdzekļus, matu kosmētiku, dekoratīvo kosmētiku, profesionālus instrumentus un produktus, aprīkojumu skaistumkopšanas saloniem, solāriju studijām, spa-centriem un daudz, daudz, ko citu.

Kosmētika sejai un ķermenim
Savas produkcijas jauninājumus demonstrēs tādas kompānijas kā WT Progress, MIRRA, OnticMinerals, Nanomax, Glow, BF Esse, Sanabell, Soneil Studio, Galereja Baltik.
Kvalitatīva un mūsdienīga kosmētika daudz ilgāk saglabā jaunību un ādas veselību, aizsargā ādu no apkārtējās vides agresīvās ietekmes. Izstādes laikā plašā sortimentā tiks piedāvāti kosmētiskie līdzekļi, kuru pamatā ir dabīgās augu un ēteriskās eļļas, augu ekstrakti un sulas, jūras un biškopības produkti, dabiskie minerāli, nano kosmētika, kas apvieno sevī augstās tehnoloģijas un dabas komponentus.  

Dekoratīvā kosmētika
Dekoratīvā kosmētika šodien – tā ir ne tikai iespēja uzsvērt savu dabisko skaistumu, padarīt seju daudz pievilcīgāku un izteiksmīgāku, bet arī dāvāt savai ādai veselību. Minerālā kosmētika vairs nav nekāds tirgus jaunums. Tomēr vairāk par to varēsiet uzzināt Micabella Cosmetics stendā.
12.aprīlī Make up mākslas skola, Micabella cosmetics stendā demonstrēs šovu “Krāsu flirts”, pasākuma muzikālo pavadījumu nodrošinās Jānis Danēvičs.
13.aprīlī “Unastyle”  tikai par 7 latiem palīdzēs noteikt jūsu meikapa krāsu tipu. Būs iespēja saņemt praktiskās meikapa konsultācijas gan par pēdējiem trendiem, gan modernajām kāzu un vakara meikapa tendencēm. Dalībnieku stendos, visu trīs dienu garumā, varēsiet pat “pielaikot” dažādus meikapa tēlus.

Matu kopšanas produkcija un pakalpojumi
Skaisti mati – ir gluži kā veselības indikators. Efektīvas matu kopšanas produkcija būs pieejamā lielā daudzumā. Inovatīvi līdzekļi matu krāsošanai, ārstnieciskie līdzekļi matu atjaunošanai, jaunākās tehnoloģijas un mājas aprūpe. Nu jau par tradīciju kļuvusi salonu un vadošo meistaru un stilistu piedalīšanās, kas demonstrēs savu friziermākslu. Ar savu pieredzi, šoreiz, dalīsies  Klērs Serviss un Nanomax. 

Nagu industrijas produkcija 
Industrija nestāv uz vietas – ilgi gaidītās jaunās manikīra un pedikīra tehnoloģijas parādījušās arī Latvijā. Novecojuši atribūti – daudzreizējās lietošanas vannītes un griešana ar žileti nolemti pazušanai, tie aizstāti ar jaunākajām tehnoloģijām un aparātiem.

Ķermenim un garam
Izstādes Expo Beauty 2013 ietvaros notiks ikgadējais Baltijas SPA Čempionāts, kuru ar nepacietību gaida SPA industrijas profesionāļi. Pasākuma organizētāji Latvijas SPA&WELLNES Federācija un Masāžas Tehnoloģiju skola SPA SCHOOL. Kā sevi iepazīt, saredzēt un novērtēt savu iekšējo skaistumu? Kas slēpjas aiz mūsu bailēm un nedrošības? Kā atslābināties, atbrīvoties no pastāvīga saspringuma? Vēlaties iemācīties atbalstīt un iedvesmot? Atbildes uz šiem un citiem jautājumiem varēsiet iegūt ar Auralife sistēmu, tehniku un procedūru palīdzību. Auralife stendā visas izstādes dienas pl. 11:00, 15:00, 17:00

Tradicionālie konkursi un pasākumi
Piektdiena, 12.04.2013: Projekts “Masu mediju pārstāvju PĀRVĒRTĪBAS”
Konkursā modeļu lomā piedalīsies 6 mediju pārstāvji.
Konkursanti – 6 profesionāļu komandas: frizieris, vizāžists (kopā 12 meistari)
Komandu uzdevums – noteiktajā laikā sapost mediju pārstāvi, nodemonstrējot mūsdienīgu un lakonisku NEW LOOK stilu “Elegantais”.
Sestdiena, 13.04.2013:  Frizieru konkurss “Paaudžu kauja”
Sava veida provokācija – konkurss azartiskiem meistariem!
Konkursa devīze: Kas uzvarēs? Jaunība un kreativitāte vai pieredze un pārliecība!
Meistara uzdevums – noteiktajā laikā nodemonstrēt matu krāsojumu un griezumu bob-kare, izveidot modelim atbilstošu lakonisku tēlu.
Piektdien, 12 aprīlī, sadarbībā ar Baltijas Vizāžistu un imidž-dizaineru asociāciju, notiks XII Atklātais vizāžistu konkurss un IV profesionālo skolu konkurss.
13.aprīlī mūs gaida frizieru konkurss “Zelta pinums” sadarbībā ar “KLĒRS Serviss”
Trīs konkursa nominācijas un aizraujoši-izglītojoši demonstrējumi visas dienas garumā. Jums būs iespēja ne tikai vērot, bet arī mācīties šobrīd tik aktuālo “bižu pīšanas” tehniku.

 
Konkurss “Ekstravagantā līgava” norisināsies sadarbībā ar Baltijas Imidža speciālistu asociāciju. Āfrika, Āzija, Amerija, Rietumi, Austrumi… Droši vien katrai sievietei kādreiz ir ienākusi prātā nerātna doma, balto līgavas kleitu nomainīt uz kaut ko drosmīgāku, spilgtāku un emocionālāku, aizgūtu no citām valstīm un kultūrām. 

Ar nepacietību gaidām jūs Skonto hallē no 12 līdz 14 aprīlim. Adrese: E.Melngaiļa iela 1a, Rīga, Latvija!

Izstādes darba laiks:
Piektdiena, 12.04.2013:  11.00 – 20.00
Sestdiena, 13.04.2013:  11.00 – 19.00
Svētdiena, 14.04.2013:  11.00 – 18.00

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsPiesaki karu depilācijas problēmām!
Nākamais rakstsPar amata lepnumu