12.8 C
Rīga
svētdien, 5 maijs, 2024

Sapņu fabriku pieskandinās somu rokgrupa Sunrise Avenue

 

Koncertaģentūra LIVE STAGE informē, ka 10. maijā ar vērienīgu koncertu Rīgā, „Sapņu fabrikā” uzstāsies viena no populārākajām somu rokmūzikas grupām Sunrise Avenue.

Interesanti, ka mūsdienās, izdzirdot kādas grupas nosaukumu, kas uzstāsies mūsu valstī, rodas jautājums – cik atpazīstami viņi ir savā dzimtenē un Eiropā? Bet šie fakti neraksturo somu rokgrupu Sunrise Avenue, kas dibināta tālajā 1992.gadā Somijas pilsētā Espo un atpazīstamību ieguvusi pamazām, spēlējot dažādām auditorijām – vispirms draugiem un paziņām, tad plašākam klausītāju lokam. Šo gadu gaitā grupa nomainījusi 17 dalībniekus. 2012.gadā somu rokgrupa pārdevusi savu miljono albumu.

Sunrise Avenue Rīgā viesosies ar savu šovu tūres „OUT OF STYLE TOUR 2013” ietvaros, kurā iekļautas dziesmas no viņu jaunākā (ceturtā) albuma „Out Of Style”. Minētā albuma tituldziesma „Hollywood Hills” raksturo grupas būtību – ar ultra melodisko mūziku nojaucot robežas starp dažādām valstīm, kā arī spējot iekļūt Vācijas mūzikas TOP 3. Albums „Out of Style” tapis sadarbībā ar ilggadējo partneri Juku Beklundu (Jukka Backlund) un jaunu producentu Juku Imonenu (Jukka Immonen).

Grupu Sunrise Avenue „Sapņu fabrikā”, iesildīs latviešu grupa Double Faced Eels. Grupas dalībnieks Marka par iespēju uzstāties kopā ar Sunrise Avenue: „Esam priecīgi par šo piedāvājumu, jo tā būs iespēja ne tikai muzicēt ar somu mūziķiem uz vienas skatuves, bet arī atgriezties „Sapņu fabrikā”. Koncerta apmeklētājiem piedāvāsim dziesmas, kas iekļautas mūsu klubu tūres programmā „Vannasistabas tūre”.

Intervija ar valdzinošos somu rokgrupas Sunrise Avenue solistu Samu Hāberu būs atrodama žurnāla Cosmopolitan maija numurā – nepalaid garām!

Video dziesmai Hollywood Hills:

Biļetes uz Sunrise Avenue koncertu ir iespējams iegādāties no 12.februāra visās „Biļešu serviss” kasēs un interneta vietnē www.bilesuserviss.lv. Biļešu cenas, sākot no Ls 20.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstssaulesbrilles
Nākamais rakstsNo vāka līdz vākam