11.4 C
Rīga
trešdien, 1 maijs, 2024

Piesakies uz Cosmo seansu filmai “Lielais Getsbijs”!

 

Gada gaidītākā filma ir klāt! Piesakies uz pirmizrādi un skaties filmu “Lielais Getsbijs” Cosmo stilā.

1922.gada pavasarī Ņujorkā, kur valda vaļīgas tikumības normas, dzirkstī džezs un noteicēji ir nelegālā alkohola karaļi, ierodas topošais rakstnieks Niks Karavejs. Dzenoties pēc sava amerikāņu sapņa, Niks apmetas kaimiņos noslēpumainam miljonāram Džejam Getsbijam, kurš mīl rīkot greznas viesības. Turpat netālu mīt arī Nika māsīca Dēzija ar savu vīru – aristokrātu Tomu Bjūkenanu. Tā Niks tiek ievilkts bagātnieku dzīvē, iepazīstot viņu ilūzijas, mīlestību un nodevību. Būdams liecinieks šajā pasaulē notiekošajam, viņš raksta stāstu par neiespējamu mīlestību, sekošanu sapņiem un neizsakāmu traģēdiju, kas atspoguļo moderno pasauli un tās tikumus.
Režisora Beza Lurmena (“Mulenrūža”, “Romeo un Džuljeta”) krāšņajā Frānsisa Skota Ficdžeralda romāna ekranizācijā, kas uzņemta 3D formātā, titullomu atveido Leonardo di Kaprio, viņam līdzās Kerija Maligana, Tobijs Magvairs, Džoels Edgertons un citi.

Lai pieteiktos uz filmas seansu, līdz 13. maija plkst. 12:00 sūti pieteikuma vēstuli uz kino@cosmopolitan.lv ar norādi “Piesakos Cosmopolitan kino seansam!”. Vēstulē mini savu vārdu, uzvārdu, telefona numuru, kā arī abonēšanas laika periodu, ja esi Cosmopolitan abonents (tas tev dos priekšroku biļešu izlozē). Ņem vērā, ka tev obligāti ir jābūt Cosmopolitan profila sekotājam portālā Draugiem.lv, Twitter.com vai Facebook.com, tāpēc norādi, kurā portālā tu mums seko. Filmas seanss norisināsies 16. maijā k/t Multikino (Rīga Plaza) plkst. 19:15. Ielūgumi uz šo filmu Cosmo lasītājām tiks piešķirti izlozes kārtībā!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.