3.9 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

10 padomi, kā pārdzīvot šķiršanos

 

Mūsuprāt, pieraudātas salvetes, saldas šokolādes konfektes, vīns un salkani romantiskas filmas par mīlestību nav vienīgie līdzekļi, kā pārdzīvot sāpīgās šķiršanās sāpes. Izlasi 10 Cosmo padomus, kā pārdzīvot izjukušas attiecības, nesāpinot sevi vēl vairāk.

Ieturi distanci. Pārtrauciet jebkāda veida kontaktus. Pavisam nopietni! Vismaz uz laiku. Šis ir ļoti svarīgs noteikums, lai jūs neturpinātu dzīvot pagātnē, bet skatītos uz priekšu. Ja jūti vēlmi zvanīt bijušajam, izdzēs viņa kontaktus no sava telefona. Tāpat arī pārstāj sekot viņam Twitter vai Facebook. Vislabāk būs, ja pat draugos uz kādu laiku pārtrauksiet draudzību.
Dodies ceļojumā! Vides maiņa pēc šķiršanās nāks tikai par labu. Ja dzīvo lielpilsētas centrā, dodies uz kādu nomaļāku vietu, piemēram, mazpilsētu vai laukiem. Tāpat arī, ja savu ikdienu pavadi tālāk no pilsētas centra, dodies izbaudīt tās vilinājumus. Ja vari to atļauties, arī attālāks ceļojums tev nāks tikai par labu. Gūsti jaunus iespaidus un emocijas!
Iegādājies vibratoru. Viena no šķiršanās nepatīkamākajām lietām – seksa trūkums. Tomēr neskumsti, jo ir risinājums! Dodies uz intīmpreču veikalu un izvēlies savai gaumei vispiemērotāko vibratoru. Kas zina, iespējams, šis brīnums sniegs tev lielāku baudu nekā tavs bijušais!
Liec par sevi manīt! Kad dodies izbaudīt vakaru ar draudzenēm, uzvelc seksīgo, sarkano kokteiļu kleitiņu, kurpes uz papēžiem un liec sevi ievērot. Neaizmirsti par mežģīņu apakšveļu, jo nekad nevar zināt, kā vakars beigsies!
Aizmirsti par ātrās ēdināšanas vietām! Diemžēl, kad esam skumjas un nomāktas, prāts nepavisam nenesas uz ēst gatavošanu. Vēl jo vairāk, ja ēst jātaisa sev vienai! Kaut arī tādos brīžos liels kārdinājums ir aiziet uz kādu ātrās ēdināšanas vietu, atceries, ka tavas skumjas neilgs mūžīgi. Savukārt, lai dabūtu nost uzkrātās kalorijas, gan būs nepieciešams laiks. Tāpēc nepamet savu ķermeni novārtā un ēd veselīgi!
Ļaujies stiprā dzimuma šarmam. Tici mums, jo ātrāk sāksi kontaktēties ar citiem puišiem, jo vieglāk un ātrāk pārdzīvosi šķiršanos. Pat ja neesi tikusi pāri savam bijušajam, dodies izklaidēties un neliedz sev flirtēt ar tikko iepazītiem vīriešiem. Pēc laiciņa sapratīsi, ka par bijušo pat vairs nedomā!
Esi sasniedzama! Ļauj saviem draugiem tev palīdzēt. Ja draudzenes aicina pusdienās, neatsaki! Savukārt, ja vakaros uznāk nostaļģija un par katru cenu gribi uzrakstīt vēstuli savam bijušajam, raksti! Tomēr, nosūti to nevis viņam, bet savai labākajai draudzenei! Piekritīsi, ka dažkārt mums paliek labāk, ja savas emocijas un sajūtas izliekam uz papīra.
Atslābinies! Stress, kas jāpiedzīvo šķiršanās laikā, var pamatīgi sasprindzināt visu tavu ķermeni. Noteikti ieplāno kādu dienu, ko veltīt sevis sakopšanai. Sākot ar atslābinošu muguras masāžu līdz pat friziera un manikīra apmeklējumam. Tu taču negribi, lai citi tevi redzētu nogurušu un nekoptu, vai ne?
Izraudies! Raudāšana ir pilnīgi normāla un dabiska lieta. Droši ļaujies emocijām un izraudies. Tici mums, pēc raudāšanas tu jutīsi kaut nelielu, tomēr viegluma sajūtu pakrūtē. Pēc tam atslābinies ar karstas vannas, sarkanvīna glāzes un salda miega palīdzību.
Atbrīvojies no visa vecā! Kad šokolāde beigusies, vīna pudele iztukšota un asaras vairs nelīst, atgriezies reālajā ikdienā! Izņem no drēbju skapja sava bijušā drēbes un saliec tās kastē kopā ar citām viņa mantām. Ja to vēl neesat izdarījuši, jums nāksies sazināties un atdot vienam otra lietas. Tāpat būs jāizlemj, ko darīt ar kopīgajām mantām. Apdomā to ar mierīgu prātu, ja vari, atmet visas emocijas un nekautrējies prasīt to, kas tev pienākas!

Teksts: Madara Ozoliņa

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.