10 C
Rīga
ceturtdien, 2 maijs, 2024

Izbaudi vasaras kino!

 

Pavadi pēdējā vasaras mēneša vakarus kopā ar talantīgo Sofiju Kopolu un “Oskaru” ieguvušo Ketrinu Bigelovu, slaveno Fransuā Trifo un ekscentrisko Vudiju Allenu, pārsteidzošo Džimu Džārmušu un fascinējošo Fransuā Ozonu Kino Pagalmā.

Glamūra pasaule, elpu aizraujoši notikumi, aizliegtā mīlestība, sāpju pilnā nodevība, interesanti ceļojumi un dēkas, smiekli un asaras kopā ar Katrīnu Denēvu, Emmu Vatsoni, Ai Vei Vei, Sigur Ros, Odriju Hepbernu, Natāliju Portmani, Tomu Krūzu… Turklāt tikšanās vieta Rīgas centrā!  

Kino Pagalms – tā ir mājīga iekšpagalmā iekārtota terase ar ērtiem dīvāniem un zviļņiem. Šī vieta ir vienlīdz piemērota lietišķai tikšanās vai darbam ārpus biroja, turklāt te ir ātrs un bezmaksas Wi-Fi. Terases atmosfēra rosina uz jauku „pēc darba” pasēdēšanu kopā ar kolēģiem pie kafijas tases vai vīna glāzes. Dzimšanas dienas svinības, romantiskas tikšanās, meiteņu vakari vai vienkārši izbaudīt vakaru, noskatoties pasaules kinofestivālos godalgotās filmas – šī vieta ir īstā!

Kino Pagalms filmu repertuāra pamatā ir Black Nights Film festivāla programma, turklāt līdz šim dažas no filmām Latvijā netika izrādītas. Šis ir īsts brīvdabas kino Rīgas centrā – 8X11m liels ekrāns, digitālais projektors, labākas skaņas kvalitātes nodrošināšanai Silent Cinema/Disco Wi-Fi  bezvadu austiņas, siltie pledi siltumam augusta dzestros vakaros un pēkšņā lietus gadījumā – lietusmēteļi.

Kino Pagalms uzsāk darbu plkst. 17:00 un strādā līdz pēdējam apmeklētājam. Augustā filmu seansi sākas plkst. 22:00 (augusta otrajā pusē plkst. 21:00). Filmas tiek demonstrētas oriģinālā valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Ieskaties arī http://www.kinopagalms.lv un www.facebook.com/KinoPagalms  

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.