2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Sadarbībā ar Albēru Elbazu klajā nākusi īpaša Lancome Show kolekcija

 

Šī gada jūnijā Lancome sadarbībā ar Lanvin radošo dizaineru Albēru Ebazu radīja jaunu, dzīvespriecīgu un atraktīvu dizainu vairākiem ikoniskiem skaistuma produktiem. Pie jauna dizaina tikušas četras Lancome skropstu tušas, trīs acu ēnas, trīs acu ēnu paletes un koķeta kastīte ar mākslīgajām skropstām.

Dizainers Albērs Elbazs ir pazīstams ar eklektisku dizainu un dzīvespriecīgām ilustrācijām, kurās atspoguļojas humors un rotaļīgums. Sadarbībā ar Lancome viņš  izmanto sev raksturīgo estētiku, lai ietērptu kosmētikas zīmola ikoniskākos skaistuma produktus augstās modes cienīgā dizainā. Katrs produkts Lancome Show kolekcijā ir padarīts īpašs ar sarkanu sirsniņu, zilu zvaigžņu, rozā punktiņu vai zaļu acu rotaļīgām ilustrācijām.

Dizainers paskaidro, kāpēc viņš izvēlējies izrotāt tieši dekoratīvās acu kosmētikas produktus: “Reiz es viesojos kādā smalkā pasākumā, kur visi cilvēki mirdzēja. Viņu kurpes, mati, āda, pulksteņi un dimanti – viss bija vienos spīdumos. Taču viņu skatiens bija pelēks. Tad es sapratu – ja kādreiz piedalīšos kādā projektā, tad tas būs “laimīgu acu” projekts, lai arī cilvēku skatieni varētu mirdzēt.”

Albērs Elbazs ir viens no mūsdienu leģendārākajiem un ikoniskākajiem dizaineriem. Viņš ir strādājis ar tādiem zīmoliem kā Guy Laroche, Saint Laurent Rive Gauche un pēdējos 10 gadus ir Lanvin radošais dizainers.Viņš joprojām tic, ka luksuss iet roku rokā ar dzīvesprieku, tāpēc Albēra dizainos valda dzīvīgs humors, spilgtu krāsu kokteiļi un spēcīgi kontrasti – no meitenīga naivuma līdz liktenīgās sievietes seksapīlam. Tas sasaucas ar Lancome darbības pamatprincipu – ikvienu sievieti, kura vēlas būt skaista, padarīt arī laimīgu.

Kolekcija pieejama ierobežotā daudzumā, tāpēc pasteidzies!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsOnline apmācības visur un visiem!
Nākamais rakstsIzbaudi vasaras kino!