12.5 C
Rīga
ceturtdien, 2 maijs, 2024

Saulainā nakts Jūrmalā

 

Unikālas atlaides, īpašie piedāvājumi, svētku loterija, skaistumkopšanas un veselības jomas ekspertu padomi, degustācijas, ekskluzīva numuru apskate, lieliska izklaides programma, dāvanas un pārsteigumi – tas viss gaida apmeklētājus Baltic Beach Hotel Saulainajā naktī 18.oktobrī.

Trešā Saulainā nakts norisināsies Baltic Beach Hotel 18.oktobrī no plkst. 18:00 līdz 22:00. Unikāls pasākums, kura gaitā iespējams ne vien izbaudīt aizraujošu izklaides programmu, bet arī izmantot īpaši šai naktij sagatavotus piedāvājumus un izbaudīt iepirkšanos ar atlaidēm līdz pat 50%. Atlaides darbosies, sākot jau pakalpojuma no iegādes brīža. Piemēram, pēc izklaidēm Saulainajā naktī iespējams par puscenu atpūsties numuriņā ar skatu uz jūru, izbaudīt gardas brokastis un peldi baseinā ar siltu jūras ūdeni.

Saulainās nakts piedāvājumā iekļautas priekšapmaksas kartes, kuras 2 mēnešu laikā sniedz 50% atlaidi viesnīcas numuriņiem un 25% atlaidi SPA centra, sporta kompleksa, kā arī restorānu “il Sole” un “Caviar Club” pakalpojumiem.

Pasākuma laikā viesus izklaidēs un savu produkciju prezentēs luksusa universālveikals Podium, ekskluzīvu juvelierizstrādājumu ražotājs Tenzo, pasākumu noformējumu aģentūras Will Happen un Dizaina parks, karnevāla tērpu portāls Kostimi.lv.

Ieeja pasākumā bez maksas.

Papildus informācija: www.balticbeach.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsBrīvdienas ar mīļoto
Nākamais rakstsDeg svece, degdama svece deg