6.7 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Brīvdienas ar mīļoto

 

Reizēm ikdienas rutīna var kļūt patiešām nomācoša. Ja tev šķiet, ka visas dienas kļuvušas vienādas un pilnīgi viss apnicis, izlasi mūsu ieteikumus. Tev noteikti noderēs dažas idejas, kā ar minimālu piepūli izplānot neaizmirstamu nedēļas nogali. Pārsteidz sevi un savu vīrieti ar lielisku brīvdienu plānu!

Rendez-vous

Tikai atklāti, kad pēdējo reizi bijāt uz randiņu? Pārsteidz savu otro pusīti un sarīko aklo randiņu (protams, ka viņš tiksies ar tevi!), paziņo viņam par tikšanās vietu un laiku, tikai nekādu mājienu par to, kur paredzēts vakara turpinājums. Apmeklējiet pāriem paredzēto masāžas seansu, vakariņām smalkā restorānā vai, ja finanses to atļauj, pavadiet nakti smalkā viesnīcā. Interesanta doma par dubultrandiņu – sen neredzēti draugi, daudz neizrunātu jaunumu, kopā jautri pavadīts laiks boulinga zālē, biljarda partijavai kopā uzdziedāts karaoke, kā rezultātā jautri pavadīts laiks jūsu kontā!

Kultūras dvesma

Kultūras dzīve pēc saulainām un garām vasaras brīvdienām atsāk pilnasinīgu dzīvi tieši rudenī. Dzejas dienas, muzeju apmeklējumi, teātra pirmizrādes, operas un baleta priekšnesumi, klasiskās mūzikas koncerti… Ja izlēmāt par labu palikšanai mājās, tad sarīkojiet savas “kultūras dienas” – lasiet viens otram priekšā romānu vai deklamējiet dzeju, izkrāsojiet mandalas pēc sirds patikas vai uzzīmējiet attēlu, ko vēlāk iespējams ierāmēt un pielikt pie sienas. Kas zina, ja nu vienā no jums mājo Pikaso vai Matiss?

Gastronomiskās baudas

Jūs abi jau sen vēlaties izmēģināt kādas jaunas receptes, bet, kā jau dzīvē notiek, vienmēr gadās kāds šķērslis vai arī uzdarbojas slinkums. Vienojieties par to, ka šīs brīvdienas pavadīsiet virtuvē: sarūpējiet nepieciešamos produktus, jautrus priekšautus, vīnu un uz priekšu! Un nekādā gadījumā nepārdzīvojiet, ja galarezultāts neatbilst iecerētajam, laiks, ko pavadījāt kopā ir vairāk vērts par iztērēto pārtiku un netīriem traukiem. Ja negribas uzkopt virtuvi, tad vēlā brīvdienu rītā dodieties izbaudīt branču vai apmeklējiet ēdiena gatavošanas kursus vai vienas dienas someljē kursus. Kas zina, ja nu šādu kursu apmeklējums kļūs par jūsu jauno aizraušanos?

Kinomaratons

Apmeklēt kino festivālu, noskatīties vairākus kino seansus vienā kinoteātrī vai vairākas kinolentes dažādos? Atliek tikai izvēlēties. Ja skatīsities vairākus kino vienā kinoteātrī, nobaudiet visus iespējamos popkornus un dzērienus, ja maināt dislokācijas vietu, tad ieplānojiet laiku romantiskai kafijas pauzei pirms nākamā kino seansa. Un vienalga, vai dzersiet kafiju kafejnīcā vai arī pa ceļam, galvenais, ka siltais dzēriens vienos jūs. Tāpat siltums saliedēs jūs, ja lemsiet par labu kino nogalei mājās. Izvēlēties filmas, pagatavojiet gardas, kaut arī kalorijām bagātās, uzkodas un baudiet paši savu kinoteātri bez pārtraukumiem un reklāmām. Vai arī nofilmējiet paši savu filmu, tikai priekš jums. Nē, nav domāts 18+ formāts, bet gan kino, kurā viens otram veltāt labus vārdus un atzīstaties savās jūtās. Režisors, producents, galveno lomu atveidotāji – tie esat jūs!

Dzīve kustībā

Slinkums mērenā daudzumā ir laba lieta, bet visa pamatā ir kustība, tāpēc, ja abi esat iesīkstējuši, darbojieties! Sarūpējiet laika apstākļiem atbilstošo apģērbu un dodieties ilgā pastaigā pa mežu, parku vai gar jūru, salasiet krāsainas lapas vai kastaņus, sarīkojiet rudenīgu pikniku parkā. Negantais vējš, nepatīkamais lietus un nelīdzens ceļš tikai vienos jūs un kārtējo reizi pierādīs, ka esat viena komanda, kura saliedēti tiek galā ar grūtībām. Līdzīgi jūs vienos arī pārgājiens vai izbrauciens ar divriteņiem dzestrā rudens dienā. Kopā pavadītais laiks, dabas skati un garda maltīte, pārrunas par gūtiem iespaidiem, un jūs jutīsiet, ka esat labi atpūtušies un spēka pilni. Emocijām un pārdzīvojumiem pilns var izrādīties deju nodarbību apmeklējums. Deju dejo divatā, dejā, līdzīgi kā attiecībās, ir jāprot pielāgoties, pakļauties un atbalstīt. Dejošanas pieredze spēj atklāt jaunas šķautnes jūsu attiecībās, jāprot tikai tās saskatīt. 

Ieslīgt rutīnā ir ļoti vienkārši, sarežģītāk un laikietilpīgāk ir uzturēt interesi un būt radošam, nozīmīgs ir komandas darbs, interese vienam par otru un savstarpējā cieņa. Attiecībās, līdzīgi kā darbā, lai saņemtu atdevi, ir jāiegulda. Dažreiz neieplānotais gadatirgus apmeklējums, brauciens uz laukiem vai darba dienas vidū kopā izdzertā kafija attiecībās ienes vairāk, nekā kopīgā atpūta pieczvaigžņu viesnīcā ārzemēs. Galvenais rīkoties!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.