17.8 C
Rīga
piektdien, 3 maijs, 2024

Rīgā uzstāsies britu elektroniskais duets Anushka

 

Elektroniskais duets no Lielbritānijas Anushka uzstāsies mākslinieciskās apvienības Urban Soulz 1. gadadienas svinību ietvaros, kas notiks 2014. gada 11. aprīlī Dirty Deal Teatro telpās.

Iedvesmojoties no angļu elektroniskās mūzikas bagātā mantojuma, producents Max Wheeler no Braitonas un vokāliste Victoria Port radīja duetu Anushka. Neilgi pēc viņu darbības uzsākšanas, mūziķus pamanīja leģendārā Gilles Peterson  leibla Brownswood Recordings pārstāvis. Pēc līguma parakstīšanas sekoja daudzi projekti un uzstāšanās vairākās pasaules valstīs. Īpaši izceļama ir piedalīšanās SXSW festivālā ASV, kā arī uzstāšanās vienā no pēdējās desmitgades populārākajiem šoviem – Boiler Room. 

Eklektiskie deju ritmi, enerģiskās bungu partijas mijas ar melodiskām vairācijām un maigu sieviešu vokālu – Anushka mūzika ir daudzslāņaina. Tā spēlējas ar laiku un kontrastiem. Klausītāji viņu uzstāšanās laikā var nonākt gan tālā nākotnē, gan atgriezties pie Detroitas, Čikāgas un Londonas elektronisko ritmu klasikas.

Pasākuma ietvaros ar savu live performanci uzstāsies arī pazīstamais lietuviešu producents FINGALICK (no Team Despotin). FINGALICK mūzika organiski  apvieno sevī  mūsdienīgu elektroniku un neatvairāmo soul mūziku – tā ir ideāli piemērota nesteidzīgai baudai pavasara naktī. 

Par vakara muzikālo daudzveidību parūpēsies arī tādi Latvijas elektroniskās skatuves pārstāvji kā Cute / Tenda /Kosmetique / Judzhen / Trashy Kid / Matīss Vērdiņš / Slovar & OtherSpectrum un Kidneyz. 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.